Nie jesteś zalogowany.
A ja jestem zadowolony z pierwszego odcinka Utakoi. Spodziewałem się drętwego romansidła, a tam czasem bywało nawet całkiem wesoło. Pierwsza w tym sezonie rzecz na stanowcze i zdecydowane "być może".
No to z sentymentu się obejrzy
Ty dulowaty userze!
Z jednej strony: Jeśli da się zarobić na trupie to czemu nie. Dobrze że wymyślają coś nowego a nie wydają ponownie w HD.
Z drugiej strony: Istnieje duża grupa ludzi którzy to anime lubią i wreszcie doczekają się kolejnych odcinków. Na torrentach czasami pojawiają się odcinki i praktycznie jeśli ktoś by chciał ściągnąć całe anime to da radę. Można by powiedzieć że to jeszcze żyje.
No może przesadziłem z tym słowem ale innego nie zdołałem wymyślić, ponieważ to anime ma już swoje lata. Nie oznacza to jednak że jest złe, nadal można się dobrze bawić przy oglądaniu ale z perspektywy czasu już mam jakieś inne odczucia (pomijam grafikę która trochę kole w czy).
LINK
To, co nas czeka w lecie 2013 roku.
Chwalmy Pana
Niedawno skończyłem oglądać(rewatch serii), ale takiej informacji się nie spodziewałem.
Naprawdę jestem zadowolony
Ostatnio edytowany przez Yagami_Raito8920 (2012-07-06 16:39:45)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Z zupełnie innej beczki - Natsuyuki Rendezvous też solidne i jak nie przesadzą z dramą, to będzie z tego seria sezonu (w sumie zbyt wiele to teraz nie znaczy...). Uwierz w ducha + Honey & clover + trochę Usagi drop. Całkiem dobrze narysowane, z ciekawymi postaciami (póki co, chwała najwyższemu, bez dziewczynek).
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2012-07-06 16:45:26)
Utakoi - Bardzo proste graficznie i ze znikomą animacją, ale nawet ujdzie (pierwsza historyjka inspirowana ulubionym wierszykiem głównej bohaterki Chihayafuru).
muwluwowe alternatywy: totalny klops - Rzuciłem okiem spodziewając się walk robotów, dostałem uniwersum i postacie, po których już wolę oglądać przygody Maćka z Klanu.
Natsuyuki Rendezvous sprawdzę dziś wieczorem (tak samo zresztą powrót Moyashimona).
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2012-07-06 17:27:51)
Rudy102 napisał:LINK
To, co nas czeka w lecie 2013 roku.Chwalmy Pana
Niedawno skończyłem oglądać(rewatch serii), ale takiej informacji się nie spodziewałem.
Naprawdę jestem zadowolony
Nie ty jeden. To będzie murowany hit 2013 roku. Starsi fani będą pewnie albo oglądać z łezką w oku, albo będą próbowali szukać dziur w całym typu "W starej serii to wyglądało lepiej". Ja osobiście będę oglądał całość.
Yagami_Raito8920 napisał:Rudy102 napisał:LINK
Naprawdę jestem zadowolonyNie ty jeden. To będzie murowany hit 2013 roku. Starsi fani będą pewnie albo oglądać z łezką w oku, albo będą próbowali szukać dziur w całym typu "W starej serii to wyglądało lepiej". Ja osobiście będę oglądał całość.
mam nadzieje że będzie godne starej serii bo inaczej ktoś tu zostanie ukarany w imieniu Księżyca
Jinrui wa Suitai Shimashita - co to kurna było? Szczególnie ten karotkowy chleb...
Campione! - może wyjść z tego coś ciekawego, tylko mam nadzieję, że trochę zwolnią w następnych odcinkach.
LINK
To, co nas czeka w lecie 2013 roku.
Było Dragon Ball Z Kai to przecież można zarobić na odświeżonej parówce pod nazwą Sailor Moon .....
P.S.
Jedni oglądali w młodości Kapitana Tsubasę, a reszta Czarodziejke z Księżyca która jest dla dziewczyn .
Ostatnio edytowany przez wariacikV2 (2012-07-06 23:41:17)
...a poza tym uważam że Toaru Majutsu no Index powinno dostać kolejny sezon.
The goddess of victory is waving her underwear in your faces!
Fritz Josef Bittenfield
Yagami_Raito8920 napisał:Rudy102 napisał:LINK
Naprawdę jestem zadowolonyNie ty jeden. To będzie murowany hit 2013 roku. Starsi fani będą pewnie albo oglądać z łezką w oku, albo będą próbowali szukać dziur w całym typu "W starej serii to wyglądało lepiej". Ja osobiście będę oglądał całość.
Jakoś za bardzo sytuacja kojarzy mi się z tegorocznym wydarzeniem, jakim była premiera Omegi z okazji 25. rocznicy powstania starej serii. Ale miejmy nadzieję, że przy Czarodziejce efekt nie będzie podobny.
Co do Seiyi, na MALu pojawiło się to: LINK
Nie wiem, czy o tym było mówione, czy nie, ale cóż.
Sailorki nawet sobie obejrze. Prawdę mówiąc, to jak ostatnio leciało na TV4, to sobie kilka odcinków obejrzałem
Ostatnio edytowany przez Rudy102 (2012-07-07 00:24:30)
Kono Naka ni Hitori, Imouto ga Iru! - nie wiem co mnie pokusiło by to obejrzeć, ale to był błąd . Może i sama koncepcja nie jest zła, ale w tym wydaniu wyszło dość kiepsko. I od kiedy to ludzie potrąceni przez cieżarówkę wstają z ziemi jak gdyby nigdy nic?
Sword Art Online - wbrew wcześniejszym animozji po obejrzeniu trailera, pierwszy odcinek nawet mi się podobał - chociaż w sumie to niewiele się działo. Zobaczymy jak dalej...
Natsuyuki Rendezvous - Tak jak się spodziewałem całkiem dobra seria, co prawda mam obawy czy z zaledwie czterema liczącymi się postaciami (kwiaciarka, zakochany w niej pomocnik, duch i jego siostra) nie zacznie wiać potem nudą.
Moyashimon Return - Zmienili trochę kreskę postaci, ale poza tym to dalej ten sam klimat.
Kolejne aime od KA to Chūnibyō Demo Koi ga Shitai!Chūnibyō Demo Koi ga Shitai!.
Chyba już się nie doczekam 3 sezonu Full Metal Panic... :/