Nie jesteś zalogowany.
Ta, wiem, ale i tak mam nadzieję, że jakieś inne studio wykupi do tego prawa, bo zanim KA się za to weźmie, to skończy się nawet Full Metal Panic: Another, a my dalej będziemy czekać na 3 sezon FMP... :/
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2012-07-07 23:06:04)
Przecież były 3 sezony FMP . Słyszałem, że kiedyś tylko KA miało zrobić jakiś film z tej serii. Ja się chyba nie doczekam 3 sezonu Haruhi .
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2012-07-08 12:10:32)
Kingdom - Co to w ogóle ma być?
Muv-Luv Alternative: Total Eclipse - Na początku myślałem, że to coś o mechach, ale po krótkim przewinięciu odcinka zastałem[kupa].
Tari Tari - Nic specjalnego, ale P.A. Works, więc obejrzę, chociaż te ciągłe rumieńce jakoś mi nie podchodzą.
Jinrui wa Suitai Shimashita - Co to za anime? Wróżki, które wysyłają żarcie do wioski i "krwawiący" bochenek chleba? Dziwny pomysł, ale zobaczymy, co z tego wyjdzie.
La Storia Della Arcana Famiglia - Chyba każdy już wie, jak to anime się skończy.
Chouyaku Hyakuninisshu: Uta Koi. - Zobaczymy, co będzie w drugim odcinku, ale pewnie perełka tego sezonu ; D.
Natsuyuki Rendezvous - Zamierzam obejrzeć, chociaż zabieram się do tego już kilka dni.
Kokoro Connect - Póki co wiem tyle, co nic.
Sword Art Online - Zamierzam obejrzeć.
Oda Nobuna no Yabou - Tutaj kreska wydaje się dobra, ale pewnie skończy się na haremówce, przekonam się jutro/pojutrze, jak to wszystko tam wygląda.
Hakuouki: Reimei-roku - Zamierzam obejrzeć.
Prawdopodobne dropy :
Hagure Yuusha no Estetica - Przynajmniej bohater nie jest ciotą, ale nie przepadam za ecchi. Do tego jeszcze pewnie gatunek haremówki.
Campione! - Za to ten lubi walczyć i dostaje tablicę z hiper-wafel mocą...
Tanken Driland - Seria zdecydowanie przeznaczona dla najmłodszych. Pochwalić można całkiem ładne tła (wygląd postaci to jakiś miks Panty & Stocking z One Piece, wrogowie i potworki wyglądają jakby je wyciągnięto z Dragon Questa). Błąd animacyjny w endingu wali po oczach niesamowicie, nie wiem jak oni mogli go przeoczyć.
Ogólnie starsi widzowie nie mają tu czego szukać.
Jeszcze nikt nic nie pisał o Binbougami ga! - jak dla mnie jedyna seria warta obejrzenia z całego sezonu.
Humor - checked!
Cycki - checked!
Głupie gagi - checked!
Fabuła - still searching...
Binbougami ga - reżyser Gintamy + studio Sunrise = sukces murowany.
Gintama to Gintama, a Binbougami ga to coś innego. Oczywiście nie mam nic przeciwko, żeby seria była bdb.
Gintama jest jedyna w swoim rodzaju ; D.
Ostatnio edytowany przez Zen (2012-07-08 16:38:53)
Wiadomo, że do Gintamy to im trochę brakuje, ale idzie rozpoznać, że za to samo odpowiadali ci sami ludzie, co za Gintamę i Danshi Koukousei no Nichijou. Choć przy Binbougami ga trochę się pośmiałem, nie powiem. Szkoda, że też kolejny 12-odcinkowiec, trochę za krótko.
Wiadomo, że do Gintamy to im trochę brakuje, ale idzie rozpoznać, że za to samo odpowiadali ci sami ludzie, co za Gintamę i Danshi Koukousei no Nichijou. Choć przy Binbougami ga trochę się pośmiałem, nie powiem. Szkoda, że też kolejny 12-odcinkowiec, trochę za krótko.
Danshi wcale nie zachwycało, były dobre i totalnie kiepskie momenty, ale osobiście nikomu bym go nie polecił.
Bez przesady. Największą zasługą reżysera Gintamy jest to, że po prostu nie spieprzył mangi.
Ooo, całkiem fajna wiadomość. Tym bardziej że w Mirai Fukuin pojawia się Mana.
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
A Muv-Luvie odcinku nr 2 jest krwawo + nikomu nie podobająca się cenzura...
Muszą jakoś zachęcić do kupna BD wersji.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Kokoro Connect - niby motyw z zamianą ciał może być ciekawy. Jednak trochę szkoda, że postacie przypominają te z K-ONa (w sumie to nic dziwnego, bo w obu produkcjach za character design jest odpowiedzialna ta sama osoba - chociaż w tym tytule jedynie pośrednio).
Tari Tari odcinek 2 - eee... to koniec? Bo takie odniosłem wrażenie .
Muv-Luv Alternative: Total Eclipse odcinek 2 - super, wykosili prawie wszystkie postacie... oby tylko teraz nie stało się cukierkowo .
Muv-Luv Alternative: Total Eclipse - Po 2 odcinkach tematycznie coś jak cykl książek Johna Ringo: Posleen - Dziedzictwo Adelanta
Jeśli to kogoś zainteresuje to został zapowiedziany 3 sezon D.C III - Da Capo III na styczeń 2013.
Ostatnio edytowany przez Taiczo (2012-07-09 21:18:32)