Nie jesteś zalogowany.
W Polsce zaraz zostałby nazwany pedofilem...
Kimi to Boku 2 9
Miłego oglądania
Witam!
A więc, niestety net w hotelu w którym mam praktyki muli jak sam s********.
Pobranie Kimi to Boku 2 10 odbywało się wczoraj z 10 razy, gdzie za 7 podejściem doszło aż do 65% i potem bum.
Będzie tak, jak pisałem wcześniej - reszta odcinków drugiej serii i Sket Dance zostaną zrobione latem, może być wcześniej, jeżeli pozwolą na to warunki internetowe.
Bardzo przepraszam i pozdrawiam
... super -.-
To może torrentem spróbuj?
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Dzięki ci wielki Ishvo!
Lepsze to niż wcale xD
Upragnione Kimi to Boku 2 10
Co do Sketa: Wyślę wszystko, gdy wrócę do domu. Tak samo z poprawkami.
Miłego oglądania
Ostatnio edytowany przez Rudy102 (2012-06-11 21:34:39)
I dzień staje się piękniejszy xD
ŁOOOO Dzięki
A więc tak:
- poprawiłem odcinki Kimi to Boku 2 od 9 do 11 i kończę 12, jutro powinien być dostępny (tak myślę)
- sprawa ze Sket Dance rysuje się tak: odcinek 59 jest skończony, lecz z odcinkiem 60 trochę się pomyliłem, odcinek 60 jest przetłumaczony gdzieś w 74%, po Kimi biorę się za niego, reszta odcinków zostanie dorobiona, mam nadzieję, że do lipca przetłumaczę do odcinka 63, a potem do korekty
- dodałem rawy do Black Rock Shootera, które zrobił Aaros i leżą u mnie już huhu...
Dzisiaj na pierwszym planie Kaname i Shizuna
Kimi to Boku 2 12
Miłego oglądania
PS: Prace nad Sketem trwają
Kimi to Boku 2 13
Żegnamy się z naszą piątką przyjaciół...
Kilka słów o serii:
Druga seria Kimi to Boku wcale mnie nie zawiodła. Mogę powiedzieć, że kontynuacja była trochę lepsza niż pierwsza część. Było kilka śmiesznych sytuacji, a na bliźniakach się też nie zawiodłem. Motywy Yuki/Kayo, Chizuru/Masaki także były nawet ciekawe. Całość oceniam na 8. Oby powstała trzecia seria
Arcana Famiglia jest prawie na wykończeniu. Dzisiaj wieczorem powinny się znaleźć (o ile grupa Doki będzie miała przetłumaczone piosenki). Sket Dance 59,60 nadal w korekcie a SD 61 się robi
Miłego oglądania
Prezentuję La storia della Arcana Famiglia 1
Seria szykuje się bardziej jakimś romansidłem niż coś z fajnymi walkami, ale oceni się po kolejnych odcinkach.
Były dwie rzeczy, przez które się wahałem, lecz pozostawiam to wam. Chodzi mi o "tarocco" i "Arcana Duello". "Tarocco" pozostawiłem w oryginale, a "Arcana Duello" zmieniłem na "pojedynki Arcany". Wszystko to pewnie z włoskiego, lecz niestety ja nie orientuje się nic z tego języka.
Korektor obiecał, że zrobi Sketa na środę, więc będziecie musieli poczekać
Miłego oglądania
Na takie rzeczy, licealiści reagują tak:
Codzienne Życie Licealistów SP 3
Miłego oglądania
Kolejna scena, w której Switch mnie rozbroił.
Sket Dance 59 i 60 w końcu dostępne.
Sket 61 w korekcie a 62 idzie powoli przez przytłaczającą pogodę.
Od serii Arcana Famiglia, wszystkie czcionki będę przerzucał na mediafire, ponieważ na chomikach można pobierać darmowo do 1mb, a kilka paczek miało trochę więcej.
Miłego oglądania
La storia della Arcana Famiglia 2
Szybko, dlatego, że się bardzo nudziłem i do jutra czekać mi się nie chciało
W tej serii podobają mi się trzy postacie: Pace, Debito i pan, który jest na screenie - Luca
Skończyłem po wielkich męczarniach Sketa 62, teraz pójdzie z górki, bo odcinki 63 i 64 są jedne z moich ulubionych
Miłego oglądania