Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Ostatnio na ANSI zauważyłem dziwną tendencję do wrzucania subów samych tłumaczeni OP&ED, a nawet samego tylko karaoke, co według mnie jest totalną głupotą. Takie rzeczy można na YT udostępnić i niech sobie ludzie oglądają.
II. Regulamin dla osób udostępniających napisy w Animesub.info:
8> Zabronione jest dodawanie napisów do zwiastunów (trailerów).
Choćby sam ten punkt jest dziwny, na tle możliwości wrzucania tłumaczeni OP&ED bądź karaoke, gdyż według mnie taki trailer więcej wnosi niż sam OP&ED bądź karaoke.
Administracja powinna się zdrowo nad tym zastanowić.
Trailery - tak.
Karaoke - NIE!
Trailery - tak.
Karaoke - NIE!
Dlaczego? Jak ktoś wrzuca kara, tak samo jak i op czy end i wyrazi zgodę na użycie, to moim zdaniem jak najbardziej.
...
Ponieważ nie są to napisy?
Nie.
Chociaż na ansi było trochę tłumaczeń samych op/end. Ale w końcu w bazie mają być napisy do anime, a nie karaoke xD
FAiM napisał:Trailery - tak.
Karaoke - NIE!Dlaczego? Jak ktoś wrzuca kara, tak samo jak i op czy end i wyrazi zgodę na użycie, to moim zdaniem jak najbardziej.
To niech założy temat na forum i wrzuci link do swojego karaoke, a nie wrzuca na portal, co nie dość, że myli ludzi, to jeszcze nie ma nawet przetłumaczonego tekstu tych piosenek. Moim zdaniem napisy do trailerów też powinny lecieć.
Trailery - nie.
Karaoke - nie.
Tłumaczenie piosenek - nie.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Trailery - nie.
Karaoke - nie.
Hmm, jestem za, jak coś tłumaczenie całego odcinka/filmu etc., a karaoke lub tłumaczenie OP&ED tylko jako dodatek do całych napisów.
Ostatnio edytowany przez KieR (2012-07-20 15:50:59)
Ano, jak ktoś chce przetłumaczyć piosenkę, to niech się dogada z tworzącymi napisy, a nie wrzuca tylko tego opa/eda
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Trailery - nie.
Karaoke - nie.
To niech założy temat na forum i wrzuci link do swojego karaoke
+1
Ostatnio edytowany przez Zen (2012-07-20 16:08:51)
Są na ansi takie kwiatki:
http://animesub.info/szukaj.php?pUdostepnil=szymon_j
A co do wrzucania byle czego to zgadzam się z opinią LordCrane. Lepiej zrobić porządek przed ansi 2.0 .
Są na ansi takie kwiatki:
To zgłaszać to to, będę usuwał.
Karaoke poszło. Jak ktoś coś znajdzie, dawać.
Trailery - nie.
Karaoke - nie.
To niech założy temat na forum i wrzuci link do swojego karaoke
+1
Precz z tym badziewiem.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Sado napisał:Trailery - nie.
Karaoke - nie.
Tłumaczenie piosenek - nie.LordCrane napisał:To niech założy temat na forum i wrzuci link do swojego karaoke
+1
+1
Minds are like parachutes. Just because you've lost yours doesn't mean you can borrow mine.
Strony 1