Nie jesteś zalogowany.
Witam, poszukuję anime podobnego do Ghost in the Shell Stand Alone Complex
Czyli nikt nic nie doradzi?
kosciaty napisał:Witam, poszukuję anime podobnego do Ghost in the Shell Stand Alone Complex
Armitage III OVA + DualMatrix (PolyMatrix to amerykańska zlepka OVA, więc radzę nie oglądać)
A.D. POLICE
Silent Mobius
Parasite Dolls
kosciaty napisał:Witam, poszukuję anime podobnego do Ghost in the Shell Stand Alone Complex
Coś podobnego do pierwszej serii Gitsa? To może Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2nd GIG, Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - Solid State Society, Ghost in the Shell, Ghost in the Shell 2: Innocence, no i dwa recapy serii.
Poza tym Ergo Proxy, Texhnolyze, no itd.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Umrzyj? Koledzy, zamiast hejtować i pisać oftopy jak dzieciaki moglibyście wypowiedzieć się w temacie i doradzic jakies konkretne anime, lub alternatywe dla obejrzenia SNM w inny sposób. Na drugi raz uzyjcie klawiaturki do czegoś przydatnego i bardziej inteligentego, a przede wszystkim w celu takim jakim ten temat został założony
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
kosciaty napisał:kosciaty napisał:Witam, poszukuję anime podobnego do Ghost in the Shell Stand Alone Complex
Armitage III OVA + DualMatrix (PolyMatrix to amerykańska zlepka OVA, więc radzę nie oglądać)
A.D. POLICE
Silent Mobius
Parasite Dolls
Oki dzięki, na pewno skorzystam.
kosciaty napisał:kosciaty napisał:Witam, poszukuję anime podobnego do Ghost in the Shell Stand Alone Complex
Coś podobnego do pierwszej serii Gitsa? To może Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2nd GIG, Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - Solid State Society, Ghost in the Shell, Ghost in the Shell 2: Innocence, no i dwa recapy serii.
Poza tym Ergo Proxy, Texhnolyze, no itd.
Hmm... wszystko co wymieniłeś to obejrzałem. A tak z ciekawości co miałeś na myśli pisząc itd.? I w sumie nie domyśliłbym się, że Ghost in the Shell: Stand Alone Complex może być podobne do Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2nd GIG itd.
A tak z ciekawości co miałeś na myśli pisząc itd.?
Jedno słowo - cyberpunk. Wyszukiwarka - AniDB. Po kolejne - Texhnolyze, Lain, Akira, Cyber Coil, Freedom, etc. O ile, pisząc coś podobnego do Gitsa, miałeś na myśli "cyberpunk". Jest jeszcze wysoko prawdopodobne, że szukasz po prostu produkcji z fabułą (np. Legend of the Galactic Heroes, film Black Jack, Monster, Escaflowne); a być może tytułów z porządną akcją, strzelaninami, policją, służbami specjalnymi, etc. (np. Cat Shit One, Jin-Roh, Golgo 13, City Hunter, Black Lagoon); czy też przednią animacją (np. Redline, Afro Samurai).
I w sumie nie domyśliłbym się, że Ghost in the Shell: Stand Alone Complex może być podobne do Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2nd GIG itd.
Źle zadałeś poprzednie pytanie, napisałeś, że szukasz czegoś podobnego do pierwszej serii Gitsa, nie do całego uniwersum.
Spoko, "Pan" wybacza. Swoją drogą nikt nie wymaga od was, żebyście "wiedzieli" co kto może obejrzeć, tylko doradzili i polecili. Po to taki temat. Czytanie ze zrozumieniem to przydatna umiejętność, naprawdę
A na poprzedniej stronie miałeś pretensje, że na ichniejszej Ziemi Świętej, tj. Anime Shinden, Seirei no Moribito nie działa...
Ostatnio edytowany przez arystar (2012-07-25 09:19:08)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
A na poprzedniej stronie miałeś pretensje, że na ichniejszej Ziemi Świętej, tj. Anime Shinden, Seirei no Moribito nie działa...
Wcale nie uzyłem takich określeń, ani też nie miałem pretensji, stwierdziłem tylko fakt, że tam nie działa drugi odcinek. Sprawdź co znaczy mieć pretensje
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Szukam jakiegoś animca, które wciąga. Takie, w którym chcę się obejrzeć all epy za jednym razem. Coś a'la Hyouka, Steins;Gate, Working! itp Każdy gatunek (wyjątek to yaoi i shoujo jakieś dziwne). Ostatnio, co włącze jakiegoś animca, to po 1 odcinku mam dość. Herp me.
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Szukam jakiegoś animca, które wciąga. Takie, w którym chcę się obejrzeć all epy za jednym razem. Coś a'la Hyouka, Steins;Gate, Working! itp Każdy gatunek (wyjątek to yaoi i shoujo jakieś dziwne). Ostatnio, co włącze jakiegoś animca, to po 1 odcinku mam dość. Herp me.
Noein, Bokurano, Kurenai (bez OVA, bo to syf), Mashiroiro Symphony, Spice And Wolf.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Hellsing Ultimate, Clannad, Accel World
Ostatnio edytowany przez dacjanos (2012-08-04 19:57:08)
Jeżeli spodobało Ci się "Hyouka", to może "K-On" (o ile nie znasz)?
Jeżeli spodobało Ci się "Hyouka", to może "K-On" (o ile nie znasz)?
Kiepski żart .
Syriusz15 napisał:Jeżeli spodobało Ci się "Hyouka", to może "K-On" (o ile nie znasz)?
Kiepski żart .
No, wyjątkowo kiepski, Kejon przecież dużo lepszy.
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2012-08-04 21:33:25)
No oczywiście, że
Poszukuję dobrych anime. Widziałem ich cholernie mało. Najlepsze, które oglądałem i jednocześnie przypadły mi do gustu, to: LoGH, Cowboy Bebop, TTGL, Baccano, Welcome to the NHK, Katanagatari, Haibane Renmei. Nie mam dobrego gustu, więc nawet średniaki często mi się bardzo podobają, ale teraz szukam wyjątkowo czegoś naprawdę dobrego. Do ściągnięcia z poleconych mi wcześniej anime mam już: Monster, Paranoia Agent, Colorful, Paprika, Night Head Genesis, Ghost Hound, Aoi Bungaku, Mushishi, Kino no Tabi (jak któraś z pozycji jest crapowata, to napiszcie). Poproszę o najlepsze pozycje, jakie oglądaliście (post kieruję do "weteranów").
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
O ile nie masz dość dzieci jako głównych bohaterów to: Noein i Bokurano. O ile nie oglądałeś to sprawdź: Spice And Wolf, Kaiba, Code Geass, Kurenai.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
dobrych anime
To jakiś nowy oksymoron?
GTO ci się nie podobał? Ouran? Spirited Away? Trigun?
Ostatnio edytowany przez dulu (2012-08-09 21:05:54)
Ze swojej strony mogę polecić Death Note, Bokurano, FLCL (jeśli jeszcze ich nie oglądałeś). Kino no Tabi oglądałem, może się nie spodobać, raczej taki średniak, ale zależy od gustu.
Ja mogę polecić (chociaż nie są to jakieś wyjątkowo dobre serie, ale naprawdę warto według mnie): Serial Experiments Lain, Angel's Egg, Shoujo Kakumei Utena, Boogiepop Phantom, Kanashimi no Belladonna. Może coś poczytaj i sprawdź. Nie polecam tych co wymieniłeś, że oglądałeś lub masz zamiar. Z wymienionych odradzam raczej Paranoia Agent (chyba, że chcesz zobaczyć wszystko Kon'a). Do takiego Perfect Blue daleko .