Nie jesteś zalogowany.
Co do tych dzieci, to
Pokaż spoilerjest teoria, że ta córka, pierwsze dziecko Thurstonów, umarła z powodu tej dużej gęstości traparów w świecie E7, dlatego Eureka potem urodziła Ao w świecie AO.
Swoją drogą, nie ogarniam, z jakiej paki trapary miałyby szkodzić dziecku człowieka i koraliana - przecież trapary pochodzą z "oddechu" scubów, to nie powinny szkodzić pochodnym, a ludziom też jakoś nie szkodziły.
To przez allele recesywne, występujące u obu przedstawicieli gatunku.
Tak jak nam nie szkodzi wysokie stężenie dwutlenku węgla, nie?
Ao is back.
ich przy robieniu Ao.
Jest wiecej pytan niz odpowiedzi oraz nie wiadomych .
Ja juz przez to nie wiem o co chodzi wogule.
EDIT BY Q
Emocje wpłynęły na zdolność posługiwania się językiem rodzimym, jak widać...
Ostatnio edytowany przez Quithe (2012-08-18 20:20:01)
Co zrobić żeby bardziej skołować widza?
W poprzednim odcinku (17) dowiedzieliśmy się, że Quartz Gun wymazuje istnienie Scuba, a Eureka została uwięziona gdzieś pomiędzy wszechświatami (jeśli dobrze zapamiętałem).
A teraz o obecnym odcinku:
Ao brata się z armią US-a, Fleur ma bliznę pod mostkiem, Elena zabiła Miller, dochodzi do sprzeczki między dziewczynami, która kończy się zapasami robotów - przy okazji aktywują Third Engine, później obie lecą odbić Ao, gdy wracają Third Engine się dezaktywuje, a Gen Bleu staje się wrogiem całego świata .
Nadal nie wiemy czym dokładnie jest Third Engine. Jednak wiemy, że bez tego robociki nie potrafią ustać na dwóch nogach - serio, jakość do tej pory nie zwróciłem na to uwagi .
Elena zabiła Miller
To już dawno było pokazane jak ją grzebała po kryjomu w ziemi.
Najbardziej rozwaliła mnie akcja z odcinka, kiedy to Naru ożywiła martwego kolesia, a po chwili sama zabiła resztę jego kolegów.
Tylko perukę zakopała, którą zresztą w tym odcinku wykopała...
Najnowszego odcinka jeszcze nie oglądałem, ale skoro Bones wyskakuje teraz z "lol to była peruka, ale Miller i tak jest trupem" nie zmienia to wiele w tej kwestii.
Specjalnie tego nie pamiętam, ale wyglądało to kiedyś jakby zasypywała głowę i scena dawała jasno do zrozumienia, że ją zabiła.
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2012-08-31 18:16:51)
Nie wyskakuje, bo to od początku była tylko peruka .
Zatem po raz kolejny bajka mnie przerosła.
Czas przerzucić się na jakieś teletubisie.
Fakt, nie zasypywała nigdy głowy, tylko samą perukę (chyba) tę Miller to pewnie zabiła wcześniej, jeszcze zanim się seria zaczęła, offscreen xD
W ogóle reakcja Fleur na to że Elena zabiła Miller i ją udawała, czy raczej jej brak, mnie rozbawiła xD
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2012-08-31 20:21:46)
W ogóle reakcja Fleur na to że Elena zabiła Miller i ją udawała, czy raczej jej brak, mnie rozbawiła xD
Nyom, to było epickie xD.
Jeszcze co do Fleur, ta blizna pod mostkiem to pewnie po tamtym wypadku z jej MAMAN
Właśnie zobaczyłam screena z odcinka w którym pływała (i pytała "Are you frustrated?") i się skapnęłam, że miała jednoczęściowy więc nic dziwnego że wcześniej nikt tego nie widział. Ale w endingu już ma dwuczęściowy i blizny brak
Swoją drogą, nie ogarniam postaci Gazelle'a. I nie wiem o co mu chodziło na koniec odcinka (tj. jak ich sprowokował? Może chodziło mu o to że nagadał Fleur i tym ją sprowokował do ratowania Ao? wat).
Z bloga gościa zajmującego się wyglądem postaci:
Ostatnio edytowany przez KieR (2012-09-11 13:03:27)
Kto się wreszcie pokazał:
Ostatnio edytowany przez KieR (2012-09-14 18:36:36)
Fakt że na razie oglądałam tylko livestream i nie jestem pewna czy
W tym przypadku należy powiedzieć dostał swoje 5 minut 5 sekund.
Coraz gorzej... a do tego MBS* nie wyemituje dwóch ostatnich odcinków .
* tak samo: TBS i BS-TBS. Zostaje jeszcze Animax (w webowej rozpisce jest do 22, natomiast w pdf-owej do 24), CBC (nadal brak informacji) oraz Bandai Channel. A jak nie, to Blu-ray .