Nie jesteś zalogowany.
To nie jest trailer Joja. :/ Ale i tak nie.
Pomyliły mi się podpisy, to jest Ixion Saga DT
I widzisz pan, w Joju po mordach się leją.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
FAiM napisał:Comiket 82 przyniósł nam kilka trailerów nadchodzących tytułów:
Hayate no Gotoku! I Can’t Take My Eyes Off You
Chuunibyou demo Koi ga Shitai!
Nowe trailery:
Ixion Saga DT
Jojos Bizarre Adventure <- teraz dobry link
Ostatnio edytowany przez KieR (2012-08-16 20:10:31)
Btoom! chyba wezmę na warsztat (i pewnie z opóźnieniem). Trailer wygląda w miarę, różnorodne postaci, można się pobawić. Obaczymy.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Jak kogoś interesuje , to zapodaje linka do trailerów 2 kinówki Nanohy [1-26 TVCM w jednym filmie]
Mega Trailer
Obejrzałem sobie Starship Troopers: Invasion i muszę powiedzieć, że był nawet całkiem niezły. Film oczywiście durny do granic możliwości i nastawiony na akcję (cały czas oglądamy prucie ołowiem do robactwa i rzucane przez żołnierzy głupie gadki).
Projekty zbroi i okrętów w technice komputerowej prezentują się świetnie, ogólnie oprawa wygląda przyzwoicie. Robale rozpadają się na kawałki przy akompaniamencie zielonej juchy, ludzie też czasem rozstają się ze swoimi członkami.
Tak z ciekawości zerknąłem na .hack//Sekai no Mukou ni i śmiało mogę stwierdzić, iż są to moje najbardziej zmarnowane dwie godziny z oglądania anime EVER.
Postacie: są płytkie jak podstawka od piwa, bez charakteru, po raz n-ty użyte zostały Player Characters Kite'a, Balunga z Lazurowego Nieba oraz Orci z Lazurowego Morza. Aura została przedstawiona jako nic nie robiąca i wydaje się mająca gdzieś całe The World AI, która dała głównej bohaterce (dodajmy kumającej tyle o grach RPG, co ja mam pojęcia o języku Azteków) przedmiot, by ewoluował w niej, a sama później nie ruszała dupska ze swojego "ogrodu".
Animacja: O ile tła i pojazdy są przepiękne, o tyle animacja CG postaci kuleje i to niemiłosiernie. Styl i design CG tego typu sprawdziłby się w cut-scenkach z gier, ale nie w pełnometrażowym anime.
Fabuła: przez mniej więcej 1/3 filmu NIC się nie dzieje. Już nawet K-On miał więcej akcji, niż ta część filmu. Niby później jest "pseudo" czwarty sieciowy kryzys, ale fabularnie zostało to przedstawione schematem "ojoj wielka awaria" i nagle "pyk" po awarii...
Muzyka: Jedna z dwóch dobrych rzeczy w tym anime. Muzyka w tle doskonale oddaje klimaty The World, niestety piosenki zawarte w filmie już mniej...
Tła, świat i pojazdy: Druga i zarazem jedyna najlepsza rzecz w całym filmie. Przepiękny i majestatyczny świat The World naprawdę by wciągnął widza, gdyby nie denna i słaba fabuła, jaką uraczyło nas CyberConnect2. Pojazdy (głównie statki) mają przecudowny i dokładny design i płynną animację.
A jak nikogo nie przekonuje, że postacie są marne, oto (z początku jak ją zobaczyłem, to pomyślałem, że to postać z Kingdom Hearts...) główna bohaterka.
Jeśli ktoś przegapił info, to będzie nowy Gundam w reżyserii Yoshiyukiego Tomino.
Trochę informacji na temat nowej produkcji Sunrise udzielonych w wywiadzie z twórcą:
Jeśli ktoś przegapił info, to będzie nowy Gundam w reżyserii Yoshiyukiego Tomino.
Jednym słowem wth ?
Feministyczny Gundam?
No ale pan Tomino ma u mnie dożywotni kredyt zaufania.
Ciekawi mnie w tym trailerze, o co chodzi z tym 30 sierpnia. Czy będzie jakieś więcej info, czy jakiś konkretny PV.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-08-28 19:14:53)
Istnieją szanse wyjścia 2 sezonu Guilty Crown
Pewnie zekranizują grę Lost Christmas, bo na sequela się nie zanosi (chociaż niektórzy komentują, by przyjrzeć się ostatniemu odcinkowi, ponieważ zostawia jakąś furtkę).
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-09-07 21:14:28)
Wątpie, żeby to była gra. Już bardziej wierze, że będzie to działo się w tym samym czasie, co pierwsza seria, ale w innym miejscu.
Coś tam zostawia, ale co pokażą? Powrót Gaia i Inori? Znowu ich sklonują? Production I.G zrobi z siebie tylko gorsze pośmiewisko i tyle.
Ostatnio edytowany przez Rudy102 (2012-09-07 21:26:35)