Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Darknes napisał:...że w lipcu już wszystko będzie wydane
Lipiec odpada w przedbiegach, o tym miesiącu nie ma nawet co marzyć.
A sierpień-wrzesień ? Bo chciałbym to obejrzeć przed październikiem Albo wydaj kilka epków jak masz skończone to zaspokoisz trochę apetyt tych co czekają
Ja tam cierpliwość straciłem i po angielskiemu oglądam
Ostatnio edytowany przez DaBiDo (2012-06-04 20:15:43)
Co tam ja tam czekam nawet do wydania 3 sezonu myśle że do tej pory się już wyrobisz Bobek
Może tak, może nie
Ty dulowaty userze!
Damy radę, 11 i 12 epek już prawie skończony tylko synchro zrobić. Mam jeszcze dużo czasu, uda się. Optymizm on.
Nick na ANSI: bobek784v2
Dołączam się w tej piaskownicy z moją łopatką.
*gwiżdże i zasypuje wykopaną dziurę.
A poważnie, to grupa chce się dowartościować literkami przed nazwiskiem i brakuje czasu na oglądanie bajek, a co dopiero na jakieś napisy czy coś.
Nick na ANSI: bobek784v2
Powiało grozą, gdy zobaczyłem charta na jesień, a w nim trzeci sezon Bakumana! Czyli zostało jeszcze około półtora miecha.
Trzymam za słowo.
Mam pół roku, czyli średnio jeden epek na 12 dni.
Da rade?
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2012-08-16 20:33:50)
Damy radę, 11 i 12 epek już prawie skończony tylko synchro zrobić. Mam jeszcze dużo czasu, uda się. Optymizm on.
>Wpis z 21 czerwca.
Teraz może z 14-15 epków jest gotowe xD Może da, a może nie da. Ja bym jednak wolał pierwszą opcję, bo szczerze to jeszcze Bakumana nie ruszałem, czekam na resztę napisów
Bobek, a może wrzuciłbyś to co już zrobiłeś, aby zaspokoić nasz głód, czy może jednak chcesz wrzucić od razu paczkę 11-25 ?
Daj spokój da kiedy będzie mógł
Daję pięć dych, że do 19 września się nie wyrobi
Czemu akurat do 19?
Rudy102, pięć dych powiadasz? Nie ma sprawy, jednak kasa na stół i jeśli do 7, to stawka wzrasta dwukrotnie.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna