Nie jesteś zalogowany.
To już w kwietniu miało premierę.
I się zakończyło w czerwcu, ale cóż, niektórzy może mięli jakiś time-slip i nie zauważyli. xD
Może niektórzy zapadają w sen letni...
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Ja zapadam:) mam mało czasu na oglądanie anime więc nie jestem do końca na bieżąco Może nie jest no news ale cóż anime mi się i tak podobało.
Na randomc.net jest już rozpiska na sezon jesienny, jak zawsze dłuższe opisy i trailery.
Moja lista pewniaków:
BTOOOM!
Gintama (2012) - Najlepsze stare odcinki zmieszane z nowymi... Nie podoba mi się ten pomysł.
Zetsuen no Tempest
Bakuman 3
CODE:BREAKER
ROBOTICS;NOTES
Initial D Fifth Stage - W KOŃCU!
Sprawdzę po jednym ep:
Shin Sekai Yori
Kamisama Hajimemashita
Tonari no Kaibutsu-kun
K
JoJo’s Bizzare Adventure the Animation
Sukitte Ii na yo
Ixion Saga DT
PSYCHO-PASS
Aoi Sekai no Chuushin de
Gintama potrafiła być świetna, nawet kiedy połowę odcinka wypełniało jedno statyczne ujęcie. Imo fajnie byłoby obejrzeć stare odcinki z "reżyserskim" komentarzem obsady
No jak zwykle wdzięczny będę za "recenzje" pierwszych odcinków Ewidentne szity są ewidentne, ale przyda się pomoc w odsiewie tytułów potencjalnych. No i prawie co sezon pojawia się jakaś miła niespodzianka.
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2012-09-16 13:14:08)
Obejrzeć jeszcze raz ileś tam odcinków gintamy, tylko w lepszej jakości niż wcześniej? Pewnie. Gdzie można się na to zapisać?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Przecież Yorinuki Gintama-san emitowali już w 2010 roku . 51 odcinków pierwszej serii w HaDe (tutaj lista odcinków - ostatnia kolumna, to numer odcinka wg pierwotnej emisji) .
Przynajmniej wtedy nie przycięli tego do 16:9, jak np. obecna reemisja One Piece w HaDe (tzw. One Piece Special Edition).
In addition to "Yorinuki Gintama-san" (a repeat of selected Gintama anime episodes), the broadcast will include new Gintama episodes. The main staff and cast will return for the new episodes.
A że samo Yorinuki Gintama-san już było...
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2012-09-16 14:35:17)
Zamiast zrobić pełną serie Kenichi the Mightiest Disciple to ciągle nas karmią oavkami:
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … ideo-anime
...a poza tym uważam że Toaru Majutsu no Index powinno dostać kolejny sezon.
The goddess of victory is waving her underwear in your faces!
Fritz Josef Bittenfield
Chyba wygląda na to, że Accel World i SAO będą miały jakiś crossover 17 lutego 2013r. Robimy joina...
Źródło: 24 odcinek Accel World.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-09-22 12:21:46)
Chyba wygląda na to, że Accel World i SAO będą miały jakiś crossover 17 lutego 2013r. Robimy joina...
nope
To tylko AW×SAO Offline Meeting 3.
Dokładnie w którym momencie? bo jakość mi to umknęło...
12:03 Czyli jednak nie, bo się lekko zdziwiłem tym krzyżykiem.
Hmm, autor wydał crossovera, gdzie Kirito walczył z grubaskiem (nie znam imienia, bo jeszcze serii nie obejrzałem ) Fajnie by było, gdyby to zekranizowali ^^
marek2fgc napisał:Chyba wygląda na to, że Accel World i SAO będą miały jakiś crossover 17 lutego 2013r. Robimy joina...
nope
To tylko AW×SAO Offline Meeting 3.Źródło: 24 odcinek Accel World.
Czyli co, jedynie spotkanie twórców w realu?
Ostatnio edytowany przez KieR (2012-09-23 16:44:49)
Hmm, autor wydał crossovera, gdzie Kirito walczył z grubaskiem (nie znam imienia, bo jeszcze serii nie obejrzałem ) Fajnie by było, gdyby to zekranizowali ^^
Jest już Drama CD, więc szczerze wątpię .
Adaptacja Nekomonogatari w kwietniu w przyszłym roku (planowana) .
edit.
Byłem na kacu .
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2012-09-29 18:52:46)
Adaptacja Nekomonogatari w kwietniu przyszłego roku (planowana) .
Czemu ludzie mają zadziwiającą zdolność interpretowania pojawiającej się nazwy miesiąca tak, jak im się podoba? Nie ma żadnej informacji o miesiącu wydania w przyszłym roku.
Ostatnio edytowany przez Urizithar (2012-09-26 20:44:29)