Nie jesteś zalogowany.
A dlaczego ty nie stawiasz przecinków?
Poza tym dlaczego nie przeczytałeś zasad wstawiania próśb?
ZASADY
1) w temacie umieszczamy prośby o tłumaczenie tytułów, do których w ogóle nie ma tłumaczenia (nieprzetłumaczone filmy, w ogóle nie rozpoczęte serie);
2) w przypadku serii "napoczętych" prośbę o tłumaczenie kolejnych epków można umieścić dopiero wtedy, gdy od czasu udostępnienia ostatniego tłumaczenia minęły co najmniej dwa miesiące (60 dni);
3) przed napisaniem posta w przypadku "napoczętej" serii należy zapytać na PM autora ostatnich tłumaczeń, jaki jest status tłumaczenia; przydatne informacje o osobach tłumaczących znajdują się w wątku co kto tłumaczy
4) przed napisaniem posta w przypadku nowego filmu/serii należy obowiązkowo oddać się zadumie nad następującą kwestią: czas ukazania się anime i korelujący z nim możliwy czas ukazania się tłumaczenia (zaokrąglony w górę);
5) prośbę można ponowić po 45 dniach od ostatniej.
Pogrubiłem ci kwestie będące odpowiedzią na twe pytania.
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2012-09-30 20:17:47)
@LordCrane a to przepraszam jestem nowy na forum a z racji tego że o tych nowych odcinkach dowiedziałem się parę chwil przed napisaniem tego posta wyszło jak wyszło.
Ja w sprawie Rurouni Kenshin: Shin Kyoto-Hen Na wakacjach ktoś mi odpisał, że podejmie się w październiku, więc pytam się czy jest to aktualne? A może ktoś inny jest chętny do zrobienia napisów do tego?
Aktualne... Ale mam jeszcze do przetłumaczenia piąty odcinek Gundam Unicorn i do zrobienia jedną korektę, a czasu mało... Ergo - to może jeszcze potrwać, więc dla innych droga wolna.
Witam ja w sprawie anime Manyuu Hikenchou.
Ep 5/12 został przetłumaczony dnia 2011.12.12 przez SonGoku4xD czy była by możliwość kontynuacji tłumaczenia??
I odnośnie Aquarion Evol które tłumaczy Vessin Tłumacznie stanęło na odcinku 19 dnia 2012.07.23 więc minęło już 60 dni od ostatniej wstawki.
Pozdrawiam
Vessin będzie kończył Aquarion Evol w najbliższym czasie, a przynajmniej tak napisał na stronie grupy.
Ok skoro Vessin bedzie dalej tlumaczyl Aquarion Evol to zostaje jeszcze sprawa dotyczaca Manyuu Hikenchou czy ktos bys byl chetny tłumaczenia tego anime ? byłbym bardzo wdzięczny
//edit
Jeśli się ktoś za to weźmie to poprosiłbym o wersję z timingiem do [SubDESU] (BD 1280x720 x264 AAC)
Ostatnio edytowany przez h0ll0w (2012-10-06 12:23:29)
Witam serdecznie czy mogl by ktos z dobrym serduszkiem dokonczyc ...
AQUARION EVOL ? bo napisy stanely na 19 odc.
Pozdrawiam
Czy jest szansa że ktoś przetłumaczy napisy do filmu "Gyakuten Saiban/Ace Attorney"? Może jakaś grupa się już zainteresowała?
Ktoś zainteresowany tłumaczeniem filmu The King of Pigs ? http://myanimelist.net/anime/12035/Dwaejiui_Wang
Czy ktoś lub jakaś grupa będzie tłumaczyć te anime??
-Ixion Saga DT
-Sakurasou no Pet na Kanojo
Czy ktoś lub jakaś grupa będzie tłumaczyć te anime??
-Ixion Saga DT
-Sakurasou no Pet na Kanojo
Sakuraso podobno tłumaczy jinja temple
Taiczo napisał:Czy ktoś lub jakaś grupa będzie tłumaczyć te anime??
-Ixion Saga DT
-Sakurasou no Pet na KanojoSakuraso podobno tłumaczy jinja temple
Wiem właśnie wracam z ich strony i Vessin napisał ,że po tym jak ukończył Aquariona zabierze się za jeszcze jeden projekt ,którym właśnie jest Sakurasou no Pet na Kanojo.
@Taiczo, http://jinja-temple.pl/news.php?readmore=796 - odpowiedź na Twoje pytanie, co do Ixion Saga.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-10-11 16:15:08)
Witam
ponawiam pytanie doyczace tłumaczenia anime Manyuu Hikenchou
i prosiłbym o dalsze tłumaczenie Hunter x Hunter (2011) czas od ostatniej wstawki nie jest to 90 dni lecz po wysłanym pytaniu do olek_mi dowiedziałem się iż mam wstawić prośbę o kontynuację tłumaczenia pozdrawiam
//edit
sory zle to zabrzmialo olek_mi nie porzucil tej serii lecz nie ma czasu narazie na tłumaczenie.
Czy ktos miałby czas tłumaczyć odcinki żeby były na bierząco ?
Ostatnio edytowany przez h0ll0w (2012-10-11 17:34:14)
Inu x Boku SS [13] [OVA] [SPECIAL] - ktoś chętny do przetłumaczenia tego?
Się najprawdopodobniej zrobi przez weekend jeśli będzie czas, a jak nie to w przeciągu następnego tygodnia.
Czy ktos miałby czas tłumaczyć odcinki żeby były na bierząco ?
Zgiń!