Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Wypowiedź Bobka mnie rowaliła xD
Kwestia Bobek:No właśnie, kiedy będą te napisy?
Ja z nikim nie pogrywam, gdyby ktoś się zainteresował i sprawdzał mój profil na ANSI, to by wiedział, że ja swoją działkę skończyłem 1.07.2012r. Od tego czasu czekam i liczę, że jednak dostanę tę loli.
Nick na ANSI: bobek784v2
No to korekta ładnie sobie w kulki leci skoro przez 2 miechy nie dali rady ogarnąć tych 15 epków xD My nadal cierpliwie czekamy
Fakt, moja wina, ja te napisy przetrzymuję >: DDDD Ale dwa ostatnie miesiące na magisterce spędziłam, a nie leceniu w kulki. Miło, że ktoś czeka Z 15 odcinków dwa już mam gotowe, więc jeszcze troszkę, a naprawdę lada dzień je wszystkie dostaniecie.
A można prosić o wstawianie na raty?
Yuny czekałem na twój odzew w sprawie korekty i w końcu się doczekałem skoro mówisz że będą to na bank bedą
I się nie wyrobili do 3 sezonu. Raw 1. odcinka 3 sezonu już dostępny.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-10-06 12:42:01)
Mogłem wtedy na luzie stawiać trzy stówy, że nie wyrobią się tam do któregoś dnia
Hola, hola, Watsonie. Bobek wyrobił się w czasie, to Yuny przegrała zakład(kasa na stół )
Ciekawe, czy dostał już swoją loli ?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
To nie tak, że my się nie wyrabiamy, to autorzy pośpieszyli się z tym 3 sezonem, hehe.
Nick na ANSI: bobek784v2
Mogłem wtedy na luzie stawiać trzy stówy, że nie wyrobią się tam do któregoś dnia
Mogłeś, ale tego nie zrobiłeś. Twoja strata Szczególnie, że byłam chętna na ten zakład.
Jaaa... Dzięki za napisy, już się biorę za oglądanie.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-10-07 15:00:20)
Ale się ciesze wcale mi się micha nie przestaje cieszyć ARIGATOU
O matko, w końcu wyszło xD Ludzie się jarają 3 sezonem a ja dopiero drugi będę oglądał Liczę na to, że doczekam się też kiedyś (na starość) trzeciego sezonu od Bobka
Dzięki
Podobne się tutaj.
Pozmieniałem tytuły do drugiego i trzeciego sezonu. Wyglądają tak:
2:
Tytuł oryginalny: Bakuman. (2011)
Tytuł angielski: Bakuman. (2011)
Tytuł alternatywny: Bakuman. 2
3:
Tytuł oryginalny: Bakuman. (2012)
Tytuł angielski: Bakuman. (2012)
Tytuł alternatywny: Bakuman. 3
I tak proszę te napisy dodawać.
Bakuman 3 jest już na 20 odcinku po eng -Breather and Party. A na polskim kończy się na 12. Czekam bo warto, ciekawe anime, rozumiem też te opóźnienia, uzbrójmy się więc w cierpliwość bo to chyba ostatni sezon tego anime.
Błędy są po to by iść do przodu, determinacja to twoja siła.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna