Nie jesteś zalogowany.
13 odcinkowa luźna adaptacja mangi shounen autorstwa Akimine Kamijyo.
OP: "DARK SHAME" by GRANRODEO
ED: "Shiroi Karasu (シロイカラス)" by Kenichi Suzumura
Episode 1: God's Great Judgment - Chapters 1-2
Episode 2: The Spiral Blue Flower, Blossoming in Flame - Chapters 2, 35, 3
Episode 3: Angry Valor--A Graven Hammer
Episode 4: War Cry
Episode 5: Banquet of Wishes
Episode 6: Lost One
Episode 7: Sakura, In the Light
Episode 8: King & Soldier, Child & House
Episode 9: Stopped Time
Episode 10: The World People See
Episode 11: 50,000 Hostages
Episode 12: Devils--God and Man--Sakura Watching Over
Episode 13: A Flower Blooming With God
Ostatnio edytowany przez FAiM (2013-02-01 15:05:10)
Tylko mnie na głównej stronie przycina nazwę tematu do "C"?
Do postulatów "Nowego ANSI" powinno się dorzucić kodowanie UTF-8 ;-)
Tylko mnie na głównej stronie przycina nazwę tematu do "C"?
Do postulatów "Nowego ANSI" powinno się dorzucić kodowanie UTF-8 ;-)
Też widzę C... Trzeba zbanować Faima, za dużo tematów zakłada
Faim, Ty sam obczajasz, ile dany epizod ekranizuje rozdziałów, czy bierzesz to z jakiejś strony?
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Też widzę C... Trzeba zbanować Faima, za dużo tematów zakłada
Ba i w dodatku zamiast w jakimś ludzkim języku to dziwne znaczki zapodaje.
A tak na marginesie ktoś już obejrzał 1 ep?
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Faim, Ty sam obczajasz, ile dany epizod ekranizuje rozdziałów, czy bierzesz to z jakiejś strony?
Pewnie z animenewsnetwork, które sobie wymyśla ilość odcinków, jeżeli oficjalnie nikt nie podał.
Edit: A jednak nie. Tam jest 12. :p
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-10-07 14:26:55)
Obstawiam, że sam, w końcu jak się mange czyta łatwo wydedukować
Ja tam wolę mangę , bo seria po 1 epku zapowiada się zbyt cukierkowo [jeżeli chodzi o zarys graficzny i postacie:3]
@Jak zobaczyłem reklamę i kreskę postaci, to moje pierwsze wrażenie: "chyba będzie coś pokroju Zetmana".
Ile w tym prawdy?
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-10-07 14:52:48)
No, sama manga nie jest jakaś super-uber, najzwyklejszy przeciętniak.
Moim zdaniem manga do 155 chapt. trzyma poziom[+4/6] , od 156 do 193+ fabuła staje się do przewidzenia [ przez to staję się przeciętniakiem -3/6].
Ostatnio edytowany przez max-kun (2012-10-07 18:40:06)
Skończy się tak samo jak z zetmanem [manga świetna animu beznadziejne ] , sporo rzeczy powycinają np. krew i sceny jak gł bohater zabija z zimną krwią ludzi --_--
Po 1. odcinku jest kiepsko. Gdyby nie to, że protagonista ma coś ze skurwiela, to od razu bym rzucił.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Wygląda zachęcająco (chociażby z powodu takich kategorii jak "Action, Angst, Tragedy"). To jedna z tych pozycji, które na pewno obejrzę.
Byłby troll roku, gdyby nie poszli z duchem mangi i wkurzająca laska skończyłaby jako użyźniacz.
Seria by zyskała.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Już podano na MAL-u przewidywaną ilość odcinków [13]. Wiec na pewno wyjdzie z tego reklamówka dla mangi