Nie jesteś zalogowany.
Nie ciesz się tak, bo i tak skończy się jak z Painem i Rinne Tensei w Naruto
FAiM napisał:Shinigami, Hollow, a teraz Quincy - mam nadzieję, że jakoś sensownie to wyjaśnią.
Tatuś shinigami a mamusia Quincy? Co jest najlepsze, to że dobre postacie zaczęły ginąć
Też tak myślałem, ale 1 myśl nie daje mi spokoju, skoro mamusia Quincy to jakim cudem zabił ją jakiś podrzędny Hallow?
A może po prostu matka jest z rodziny quincy. Wyjaśniało by to znajomość, i nie chęć ojców Ishidy, oraz Ichigo.
Edit
@bot tłumaczyło by to też final getsuge teshou.
Ostatnio edytowany przez Weteran666 (2012-10-25 12:33:09)
Yagami_Raito8920 napisał:FAiM napisał:Shinigami, Hollow, a teraz Quincy - mam nadzieję, że jakoś sensownie to wyjaśnią.
Tatuś shinigami a mamusia Quincy? Co jest najlepsze, to że dobre postacie zaczęły ginąć
Też tak myślałem, ale 1 myśl nie daje mi spokoju, skoro mamusia Quincy to jakim cudem zabił ją jakiś podrzędny Hallow?
Może użyła tego cholerstwa, przez co Kłinszi tracą moc?
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
KieR napisał:Yagami_Raito8920 napisał:Tatuś shinigami a mamusia Quincy? Co jest najlepsze, to że dobre postacie zaczęły ginąć
Może użyła tego cholerstwa, przez co Kłinszi tracą moc?
Nawet jeżeli, to powinna poradzić sobie z tym Hollowem (Przynajmniej Ishda daje sobie z nimi radę:P)
Szukacie logiki w Bleachu? Szacun, serio.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Nie zdziwiłbym się gdyby matka Ichigo była siostrą ojca Ishidy. Wyklętą i pozbawioną mocy za poślubienie Shinigami. Ale geny oczywiście przekazała.
Shinigami+quincy+hollow=ichigo...? Czy to prawda, że to ma być najdłuższy arc? Bo na razie to nieźle sobie jedzie autor, praktycznie na samym początku pozabijał dość kluczowe postacie.
Jeszcze się okaże, że Ichigo ma w sobie Kyuubiego, a pomiędzy arcami zje piekielny owoc ^^
Jeszcze się okaże, że Ichigo ma w sobie Kyuubiego, a pomiędzy arcami zje piekielny owoc ^^
Diabelskie.
KieR napisał:Jeszcze się okaże, że Ichigo ma w sobie Kyuubiego, a pomiędzy arcami zje piekielny owoc ^^
Diabelskie.
Możliwe
Bo na razie to nieźle sobie jedzie autor, praktycznie na samym początku pozabijał dość kluczowe postacie.
To co? Wprowadzi nowe
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
A jednak... przewidywalne aż do bólu.
Swoją drogą, to Truskawa w ogóle odzyskał swoją moc, czy to jedynie pożyczona z tamtego miecza?
A jednak... przewidywalne aż do bólu.
Swoją drogą, to Truskawa w ogóle odzyskał swoją moc, czy to jedynie pożyczona z tamtego miecza?
Sam Genryusai postanowił przywrócić moc Ichigo, przez co kazał przelać do tamtego miecza reiatsu kapitanów i poruczników. Pewnie po tym zabiegu moce Ichigo wytworzyły się na nowo.
Dzisiejszy chapter rozwiewa wiele spekulacji
Ostatnio edytowany przez max-kun (2012-10-30 18:54:12)
Przez chwilę myślałem, że ma jedynie pożyczoną - tak jak na początku serii miał od Ruki - i skoro znowu ma złamany miecz, to znowu będzie wielkie odzyskiwanie mocy przez x rozdziałów .