#81 2012-11-02 00:25:45

coellus
Użytkownik

Odp: Gniot czy nie? Jak ocenić anime.

Sir_Ace napisał:
Sado napisał:

masz ten skrypt, żeby schować posty tego nołlajfa?

http://pastebin.com/equB7TDQ

'Pedośledź' można zmienić na kogokolwiek. W przypadku większej ilości dodać po przecinku, np.

var blocked_users = new Array(
        'Pedośledź',
        'Tom'
        );

To teraz ja mam pytanie - od razu dodałam moje typy 3 najgłupszych użytkowników ANSI, ale wszędzie mi wywala, że posty pozostałych dwóch to posty tomcia. W sumie nie jest to tak istotne, ale jeśli też da się to załatwić w bezbolesny sposób, to poproszę o instrukcję, jak to zrobić;]

Sado napisał:

Chociaż muszę powiedzieć, że spotkałem się z przypadkami mówienia o sobie w 3. osobie, ale to u osób na wsiach.

Panie Halinki tak mają.

Ostatnio edytowany przez coellus (2012-11-02 00:28:33)

Ty dulowaty userze!

#82 2012-11-02 00:37:07

Tomeis
Użytkownik

Sir_Ace napisał:

Teraz uciekam na zachód, żeby zmyć smak wtórności Japonii.

Czy możesz wypisać przykładowe (2-3) tytuły z zachodu tego typu? Bo teraz trzeba być "wybrednym" i przebierać wśród produkcji "zachodu i wschodu".

W międzyczasie zrobię powtórzenie pytanka;)

Edit
Sir Ace Dziękuję za obszerną wypowiedź  smile  Z zachodnimi komiksami to jestem jakoś na bakier.  A jak dowiem się, ze dobry serial ma X sezonów, to jakoś nie ma chęci do nadrabiania( w formie maratonu;) ). Kucyki jeszcze się trzymają jako tako, ale też może je dopaść choroba zbyt wiele odcinków. W sumie mam do nadrobienia co lepsze(oby) anime czy mangi z czasów jak  było lepiej;)

Ostatnio edytowany przez Tomeis (2012-11-02 02:30:37)

#83 2012-11-02 01:15:28

Sir_Ace
Użytkownik

Choćby niektóre komiksy. Nawet superbohaterskie, jeżeli pochodzą od dobrych scenarzystów (kiedyś wystawię ołtarzyk Warrenowi Ellisowi), albo podpadające pod imprint Vertigo. Np. 100 Naboi, Sweet Tooth albo Baśnie.
I seriale. Nieczęsto oglądam, ale czasem dam się skusić znajomym i raz na jakiś czas znajduję coś naprawdę niezłego. No, przynajmniej dopóki "niezłość" nie utonie w nadmiarze sezonów. Ostatnio moim faworytem jest Big Bang Theory (polibuda i szczątkowy nerdyzm - w sumie pasuję do targetu) i... wkrótce trzeci sezon pastelowych kucyków, no nie? smile_big
A filmy... W kinie ostatnio byłem na Bękartach Wojny i nie wiem, czy wrócę tam przed kolejnym filmem Tarantino.

Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2012-11-02 01:16:23)

Stopka forum

© Animesub.info 2024