Nie jesteś zalogowany.
Tytułów jeszcze nie ma podanych, ale na dniach już pewnie będą dostępne. Tytuły już są zaklepane ( i zaklepują się następne), więc z czasem będzie ich w serwisie coraz więcej.
To dobrze. oby jak najwięcej tych tytułów było . Btw. Ten co to napisał , pewnie nie wie ,że nic nigdy nie jest za darmo xd
To jest najlepszy tekst:
"to nam będą płacić za oglądanie!"
Podejrzewam, że żeby obejrzeć odcinek, będzie trzeba pierw obejrzeć reklamy trwające drugie tyle
Ale pożyjemy, zobaczymy.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Na szczęście aż tak długie te reklamy nie będą Ale płacić nie trzeba będzie, za to dodatkowo zarabiać - jak najbardziej.
Jak rozumiem pozycję anime które pojawią się w tym nowym można uznać za zlicencjonowane?
W takim czy serwisy anime online powinny czuć się zagrożone?
Tak z ciekawości pytam.
Ostatnio edytowany przez wariacikV2 (2012-10-23 22:26:29)
...a poza tym uważam że Toaru Majutsu no Index powinno dostać kolejny sezon.
The goddess of victory is waving her underwear in your faces!
Fritz Josef Bittenfield
Jeśli tylko vodeon będzie chciał się nimi zająć .
W takim czy serwisy anime online powinny czuć się zagrożone?
Trzymam kciuki.
Jeśli się zajmie, to ma mój miecz.
Zawsze może się znaleźć jakiś wolontariusz do tej roboty .
Pobijemy te serwisy ich własną bronią
Jeśli akcja jest legalna, legalna, a stronki animu online są pirackie, pirackie, to chyba wystarczy to zgłosić.
FAiM napisał:Jeśli tylko vodeon będzie chciał się nimi zająć .
Jeśli się zajmie, to ma mój miecz.
http://api.ning.com/files/cOAOVJV2sjyJn … ragorn.jpg
A jak co
Jeśli akcja jest legalna, legalna, a stronki animu online są pirackie, pirackie, to chyba wystarczy to zgłosić.
Nie. Organom ścigania musi to zgłosić właściciel prawa do dysponowania danym tytułem. Czy kimś takim będzie Vodeon - to zależy od podpisanych umów. No ale zawsze może w oficjalnym mailu postraszyć
No spoko, ale mnie to mało interesuję, bo jak online raczej nie oglądam, tak nie będę. Byle tylko nie zaszkodziło to działalności ANSI, choć tak raczej będzie (serie licencjonowane). No trudno... pożyjemy, zobaczymy. Lepszy legalny biznes niż szemrane stronki anime online.
Skoro Freeman tam działa, to raczej nie będziemy mieli problemów. Raczek też raczej będzie miał do tego sensowne podejście.
Może coś w końcu obejrzę online, jeśli będzie co ciekawego.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
I coś na Vodeonie cisza o animu, ba, jakoś nie dodają nawet nowych filmów. Chwilowy zastój, czy może pomysł nie wypalił i zwijają już interes?
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2012-11-20 17:46:03)
I coś na Vodeonie cisza o animu, ba, jakoś nie dodają nawet nowych filmów. Chwilowy zastój, czy może pomysł nie wypalił i zwijają już interes?
A jak z zarobkami? Włączyłem dla próby jakiś film, to kazało mi oglądać reklamy 10 z 10
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Mnie też, chociaż reklamy skończyły się po trzeciej.
Niemniej średnio podoba mi się wykonanie samej strony. Zbyt przebajerowana pod każdym względem. Zbyt dużo pstrokatych okładek i błysków na stronie głównej, wszystko ciężkie od skryptów. Zamiast zrobić coś taniego i lekkiego, szarpnęli się na .NET + odtwarzacz w Silverlighcie, żeby było na bogato.
Pojawiło się pierwsze anime na Vodeonie. 12-odcinków Blood-C.
Bohaterka „Blood: Ostatni wampir” powraca w niesamowitym serialu!
Wersja bez cenzury z oryginalną japońską ścieżką dźwiękową i napisami znanego fansubera Freemana! Najwyższa jakość FULL HD.
Ostatnio edytowany przez Wolfram (2012-12-21 11:32:42)