Nie jesteś zalogowany.
Powinien spojrzeć w ten profil, bo tym pytaniem i tak złamał pierwszy punkt regulaminu tematu.
Pierwsze 2 punkty regulaminu się wypierają nawzajem, więc 1. należy traktować z przymrużeniem oka.
A minęło 60 dni, więc drugiego punktu nie złamał.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-12-21 22:03:34)
coellus napisał:Rudy102 napisał:Odcinki 72, 73 są w korekcie
Odcinek 74 robi się.Ciężko spojrzeć do informacji w profilu?
Czekaj, czekaj, to teraz każdy przed zadaniem pytania w tym temacie ma zaglądać na twój profil? Jaja sobie robisz?
Ja zaglądam
No i co z tego?
Ty dulowaty userze!
Natomiast 3 punkt już jasno precyzuje, co się powinno zrobić w takiej sytuacji
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Mógł zapytać, to prawda, ale może zejdźmy na ziemię, bo tekst "Ciężko spojrzeć do informacji w profilu?" jak się wydaje raz na trzy miesiące jest zdeka żenujący. Rozumiałabym, jakby się co tydzień ktoś pytał, a nie po 2 miesiącach. Jeszcze rozumiałabym, gdyby pytający miał jakieś roszczenia, pretensje etc., ale on najzwyczajniej się zapytał po 2-miesięcznej przerwie i było to kierowane do ogółu, nie do Rudego konkretnie. Miał prawo się zapytać w temacie, mógł się zapytać Rudego, ale nie musiał, a że Rudy strzelił focha, bo ciężko spojrzeć na profil... No śmieszne się to robi.
Ty dulowaty userze!
Uch... A myślałem, że Rudy wreszcie zrezygnował z tłumaczenia i nie zrobi więcej krzywdy żadnej innej serii. Co za zawód...
Widzę, że co niektórzy całe życie na haju
E, to komu dać bana na święta?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Czy ktoś mógłby podjąć się tłumaczenia serii Ixion Saga DT.
Jak na razie nikt sensowny się za to nie zabrał i mamy napisy do wyłącznie 3 epizodów.
Zresztą zobaczcie sami: http://animesub.info/szukaj_old.php?pTi … on+Saga+DT ?
@Quithe, towarzysz xnoname prosi o bana za nieprzeczytanie regulaminu tematu.
@Quithe, towarzysz xnoname prosi o bana za nieprzeczytanie regulaminu tematu.
No problem. Bana wezmę na klatę jeśli to coś da i poprawi Ci humor
Nie wiem, czy jestem "sensowny", ale mam zamiar dokończyć Ixiona. Niedługo powinien ukazać się odcinek drugi, a potem przeskok do czwartego.
Chciałabym tłumaczenie do
Planetes od 12 odcinka,
Working!! 2 odcinek 1,
Planetes od 12 odcinka
Nie dostaniesz, licencja.
Ty dulowaty userze!
Anidb poprowadzi cię, młody padawanie.
Working!! 2 odcinek 1
Przecież jest przetłumaczone. :|
a co powiesz na Yu-gi-oh (tzw. zerowa seria) ? ^^ Kilka pierwszych odcinków jest tylko... ; d
Nie wiem, czy jestem "sensowny", ale mam zamiar dokończyć Ixiona. Niedługo powinien ukazać się odcinek drugi, a potem przeskok do czwartego.
W takim razie przepraszam
Ixion Saga DT ma już 11 odcinków, a napisy są dopiero do 3 i to od rożnych tłumaczy. Myślałem że projekt został po prostu porzucony.
coellus napisał:Rudy102 napisał:Odcinki 72, 73 są w korekcie
Odcinek 74 robi się.Ciężko spojrzeć do informacji w profilu?
Czekaj, czekaj, to teraz każdy przed zadaniem pytania w tym temacie ma zaglądać na twój profil? Jaja sobie robisz?
Ja zaglądam
Ach kumam, bede czekac