Nie jesteś zalogowany.
Coraz bardziej stacje się przekonują do anime. Bardzo ciekawe
Niezupełnie, bo to chyba ciągle te same stacje.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Niezupełnie, bo to chyba ciągle te same stacje.
Chyba Canal + nie wydawało anime albo ja nie wiem ze tak robiło
http://pl.wikipedia.org/wiki/Canal%2B_Polska
I to jeszcze jakie ciekawe serie.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Dajcie potem znać jak to F/Z na C+ wypadło, bo nie wiem czy są napisy, lektor, jakie tłumaczenie. Ogólnie zajebiście, że takie nowe i świetne anime u nas w tv pokazują. Mam nadzieję, że będzie oglądalność i pozytywe reakcje.
Dajcie potem znać jak to F/Z na C+ wypadło, bo nie wiem czy są napisy, lektor, jakie tłumaczenie. Ogólnie zajebiście, że takie nowe i świetne anime u nas w tv pokazują. Mam nadzieję, że będzie oglądalność i pozytywe reakcje.
Przypominam, że w tej bajce mamy dwóch świrów, którzy zajmują się zarzynaniem małych dzieci.
Znając życie, będą to napisy od Studia Publishing.
EDIT: Leci z napisami. Zdrobnienie Irisviel jest zapisywane jako "Airi"
Napisz, jak tam z nazwami klas sług, bo to mnie bardzo ciekawi. Zostawili po angielsku czy też mamy je przetłumaczone na ojczysty język?
Mi jakoś tłumaczenie nie przypadło do gustu. Trochę zawile wytłumaczyli zasady w wojnie. Tekst, sam w sobie, miał literówki.
EDIT: ciekawe czy wersja będzie z cenzurą jak w wersji TV, czy wzięli materiał z BD. W pierwszym odcinku nie było cenzury, więc ciężko stwierdzić.
Ostatnio edytowany przez Wooren (2012-09-27 16:20:27)
Mi jakoś tłumaczenie nie przypadło do gustu. Trochę zawile wytłumaczyli zasady w wojnie. Tekst, sam w sobie, miał literówki.
EDIT: ciekawe czy wersja będzie z cenzurą jak w wersji TV, czy wzięli materiał z BD. W pierwszym odcinku nie było cenzury, więc ciężko stwierdzić.
Mnie tam ciekawi, czy nie będzie dram po 10 odcinku, w którym mała Rin walczy z panem Castera.
Co do tłumaczenia. No cóż, tak jak spolszczony fansab.
Wakabayashi napisał:Dajcie potem znać jak to F/Z na C+ wypadło, bo nie wiem czy są napisy, lektor, jakie tłumaczenie. Ogólnie zajebiście, że takie nowe i świetne anime u nas w tv pokazują. Mam nadzieję, że będzie oglądalność i pozytywe reakcje.
Przypominam, że w tej bajce mamy dwóch świrów, którzy zajmują się zarzynaniem małych dzieci.
No przecież to nie jest wieczorynka, chyba stosowne oznaczenia są dodawane. C+ nie po raz pierwszy puszcza anime dla starszych widzów, więc ja problemów nie widzę, wręcz liczę na pozytywny odzew. Hyper emitował Evangeliona, Hellsinga czy Bleacha i oburzenia nie było.
Polecam zaznajomić się z postacią Gilles de Rais, czyli właśnie Castera z Fate/Zero.
Nie do końca rozumiem, co chcesz mi przekazać, Xell. Tak się składa, że tę postać znałem na długo przed usłyszeniem o serii Fate, gdyż kiedyś czytałem taką książkę o 100 największych zbrodniarzach w historii świata, no ale nie o to chodzi.
Nie wiem też, co ma przekazywać obrazek z jakimś idiotycznym podpisem, który zapewne jest jakąś internetową bujdą (na dodatek mamy w nim błędy).
Fate/Zero.
Różne są o tym opinie, ale ja mam nadzieję, że będzie lepsze od genialnego Fate/Stay Night (choć wydaje się to prawie niemożliwe).
To, że są sceny gore/bardzo brutalne to nie jest zaleta. W FSN najbardziej podobała mi się ciekawa fabuła (plus postacie) i świetne walki połączone z piękną muzyką.
W telewizji Fate/Zero nie obejrzę, ale wkrótce nadrobię anime, których nie oglądałem w lecie.
AXN Sci-Fi trochę poszalało i w najbliższym czasie uraczy nas małą dawka anime:
Naruto
24.12.2012 8.00-15.00
25.12.2012 8.00-15.00
26.12.2012 8.00-15.00
27.12.2012 8.00-13.00
Od 06.01.2012 co sobote ok 0.00 po dwa odcinki
Od 07.01.2012 co sobote ok 0.00 po dwa odcinki
Detective Conan – The Time Bombed Skyscaper
27.12.2012 13.00-14.50
01.01.2013 09.00-10.50
14.55-16.50
Dragonball GT
28.12.2012 7.25-15.00
29.12.2012 7.25-15.00
30.12.2012 7.25-15.00
31.12.2012 7.25-15.00
Slayers - Magiczni Wojownicy IV
W każdy piątek ok 22 po dwa odcinki
Vampire Knight
W każdy piątek ok 23 po dwa odcinki
Fullmetal Alchemist - Brotherhood
W każda noc z wtorku na środę ok 2 po dwa odcinki
W każda noc z czwartku na piątek ok 2 po dwa odcinki
Za to na AXN Spin w tym tygodniu od 15:55 do 18:30 będą emitowane odcinki Dragon Ball Kai
Edit: AXN Sci-Fi zrobiło tylko taki event z powodu świąt. Po świętach wszystko wróci i anime na AXN Sci-Fi wróci tylko w soboty i niedziele o 2:00 i 2:30.
Dx, zawsze jest AXN Spin, gdzie Vampire Knighta obejrzysz o 22:50, gdy będzie kolejna powtórka.
Ostatnio edytowany przez Rudy102 (2012-12-24 00:19:48)
03:30
Slayers - Magiczni Wojownicy
04:20
Vampire Knight
Jak to u nich w zwyczaju...
Ostatnio edytowany przez Dx51 (2012-12-24 00:19:55)