Nie jesteś zalogowany.
O, czyli będzie do obejrzenia na Vodeonie, Freeman na pewno się o to postara
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
To będzie OVA w klimatach komedio-ecchi
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
To będzie OVA w klimatach komedio-ecchi
Bez pantsu i loli się nie obejdzie
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Nowe anime Ghost in the Shell Arise w tym roku
Chyba się coś imiona pomyliły
4-5h snu dzień w dzień to widać za mało dla mnie... Pomyśleć, że na studiach, a przynajmniej w trakcie pierwszych lat, to wystarczało...
Ostatnio edytowany przez przemoc (2013-01-15 23:50:01)
Kurcze, mam mieszane uczucia.
Z jednej strony dobrze, że GitS powraca, w końcu jest szansa na dobry cyberpunk.
No ale równie dobrze mogą to spieprzyć i zostawić plamę tak, jak to miało miejsce w przypadku Appleseed XIII.
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
Po jednym rysunku nie będę osądzał. Mimo wszystko czuję niepokój. GitS albo przełamie obecną tendencję, albo wykopie głęboką dziurę w czymś, co na razie uznaję za dno (ogólnie o sytuacji wydawanych ostatnio animu).
DaBiDo napisał:Nowe anime Ghost in the Shell Arise w tym roku
Pokaż spoiler
Makoto wygląda jak postać z jakiegoś Naruta. Nie wróży to zbyt dobrze...
EDIT: Chociaż nie, aż tak źle nie jest, bo jest nawet ładne cieniowanie.
Chyba się coś imiona pomyliły
Po jednym rysunku nie będę osądzał. Mimo wszystko czuję niepokój. GitS albo przełamie obecną tendencję, albo wykopie głęboką dziurę w czymś, co na razie uznaję za dno (ogólnie o sytuacji wydawanych ostatnio animu).
Czyli chwila prawdy japońskiej animacji .
Cowboy Bebop Short 'Ein's Summer Vacation, wersja OZC.
A dla ludzi ciekawych, co to jest. To zaledwie jednominutowe picture drama o tym, jak Ein śni o wymarzonych wczasach na czymś, co wygląda, jak Hawaje.
Poleciłby ktoś jakieś dobre animce, z tego sezonu? Nie muszą to być jakieś dzieła sztuki (bo pewnie w sezonie takich nie ma xD) ale coś co da się obejrzeć. Próbowałem coś znaleźć, łapałem się za pierwsze lepsze tytuły ale niestety, nie miałem szczęścia. Gruby, gadający kurczak i typ z teczką na głowie mnie nie zafascynowały... Więc liczę na pomoc, może ktoś z was wyhaczył już jakąś obiecująco zapowiadającą się serie.
Magi, nowe odcinki Gintamy, Chihayafuru 2,
Chihayafuru 2, Zettai Karen Children: The Unlimited - Hyoubu Kyousuke i Magi ale to już nie ten sezon
Więc liczę na pomoc, może ktoś z was wyhaczył już jakąś obiecująco zapowiadającą się serie.
Zanim napiszesz coś takiego to podaj jakieś przykłady jakich klimatów szukasz, bo to co jednego interesuje, to drugi kijem by nie tknął
Jak na razie to najciekawiej zapowiada się chyba Maoyuu Maou Yuusha, który niektórzy porównują (czy słusznie to niedługo się okaże) do S&W.
Swoją drogą, to faktycznie, ten sezon to bida z nędzą. Żeby nawet nie było żadnej serii z mechami?
GG: 1677958
Zettai Karen Children THE UNLIMITED - Hyoubu Kyousuke, Boku Ha Tomodachi Ga Sukunai NEXT, Maoyuu Maou Yuusha:)
GJ-bu. Niby standardowe schematy, ale warto poświęcić te pół godzinki raz na tydzień.
Kotoura-san, Sasami-san@Ganbaranai
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612