Nie jesteś zalogowany.
Z bólem d**y, w końcu, skończyliśmy pierwszy sezon tego animu. Zajęło nam prawie pół roku, tempo iście sprinterskie. Zapraszam do pobierania, na razie torrent, później się coś innego wymyśli. Pozdrawiam.
Ok, to kiedy dwójka?
Ok, to kiedy dwójka?
Za tydzień.
Crane napisał wariant optymistyczny. Realny aż tak różowo nie wygląda. Miejmy nadzieje, że wyjdzie trochę szybciej niż jedynka.
Ja myślę, że z tym tygodniem to se tak chłopak pożartował, poczucie humoru takie ;p
Ty dulowaty userze!
Ja myślę, że z tym tygodniem to se tak chłopak pożartował, poczucie humoru takie ;p
Powiedział "za tydzień", nie powiedział za który. xD
Sciągnąłem i seedujuę od rana do wieczora . Liczę na S2 w niedalekiej przyszłości, w tempie iście "niebodziowskim".
Sciągnąłem i seedujuę od rana do wieczora . Liczę na S2 w niedalekiej przyszłości, w tempie iście "niebodziowskim".
Przepraszam, ale moje tempo jest niczym w stosunku do wydawania Patlabora przez SRS
Już się nie tłumacz
Ty dulowaty userze!
Wakabayashi napisał:Sciągnąłem i seedujuę od rana do wieczora . Liczę na S2 w niedalekiej przyszłości, w tempie iście "niebodziowskim".
Przepraszam, ale moje tempo jest niczym w stosunku do wydawania Patlabora przez SRS
Oni się tam na 19 zatrzymali - już (chyba) po projekcie
Swoją droga w tym torrencie coś tych specjali nie widzę. Tak specjalnie?
Nie. Ale to trzeba gadać z Woorenem już.
Ty dulowaty userze!
Speciali ni ma i nie będzie. Jakoś zostały pominięte. Chyba przeze mnie .
Specjale specjalnie warte uwagi imo nie są, więc nie ma co się nimi przejmować.
bodzio napisał:Wakabayashi napisał:Sciągnąłem i seedujuę od rana do wieczora . Liczę na S2 w niedalekiej przyszłości, w tempie iście "niebodziowskim".
Oni się tam na 19 zatrzymali - już (chyba) po projekcie
Mylić się, młody padawanie. Dwudziesta pierwsza epizoda oni wydać. Przynajmniej tak mieć odcinek na komputer mój.
A ja nadal liczę na zakończenie serii. Taka wierna ze mnie slymsclopa.
Ostatnio edytowany przez slymsc (2013-01-27 17:40:22)
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Sezon drugi załadowany na serwer. Zachęcamy do pobierania.
Teraz czekam na ddl i na nowe epki SS a będę już w niebie
Ściągaj torrenty, bo DDL się możesz nie doczekać.
Czemuż to używacie w S2, form bezosobowych. NP: Jeździec zamiast Jeździcu, Szermierz zamiast Szermierzu itp. ?
Ostatnio edytowany przez Rekid (2013-02-03 17:05:24)
Tłumacz założył, że Szermierz to kobieta, więc nie odmienia tego słowa. Była już o tym nieraz mowa, w sezonie pierwszym w wersji BD też jest nieodmieniająca się przez przypadki "Szermierz" (nie wiem, jak w wersji TV). Co do Aleksandra Wielkiego, w wołaczu powinno być "Jeźdźcze" albo "Jeździec" (analogicznie wołasz do kogoś np. "Marek" albo "Marku"), "Jeźdźcu" to miejscownik. Jeśli widziałeś w tych wydaniach inne formy w wołaczu, to jest to po prostu błąd.
PS. Pamiętam, że DD w samych napisach też to kiedyś poprawiał.
Ściągaj torrenty, bo DDL się możesz nie doczekać.
Zatem biorę się do pracy.