Nie jesteś zalogowany.
Wygląda na to, że trzeci sezon będzie ostatnim Bakumana. Przynajmniej tak to wygląda po 17 odcinku i zapowiedzi 18. Chociaż po 15, w którym pojawił się nowy op myślałem, że będzie jeszcze jeden, skoro nie ma w ostatnim op ani Reversow, ani Zombie guna.
Szkoda.
Wygląda na to, że trzeci sezon będzie ostatnim Bakumana. Przynajmniej tak to wygląda po 17 odcinku i zapowiedzi 18.
No co ty, miałem jeszcze złudzenia? 17 odcinek, to była istna gonitwa. Tak podkręcili tempo, że można już się żegnać.
Swoją drogę, jakoś nie widzę potrzeby by jeszcze to rozwlekać (zwłaszcza, że manga się skończyła, to logiczne, że anime też chcą skończyć wcześniej, co innego jak by jeszcze manga była publikowana, pewnie wtedy 3 sezon by się wlókł). Osobiście podoba mi sie, tak jak jest teraz, zwłaszcza, jak się czytało. Dużo lepiej się ogląda.
Ostatnio edytowany przez DaBiDo (2013-01-27 17:43:02)
Gundam THE ORIGIN w przyszłym roku jako seria TV .
Natomiast Code Geass: Boukoku no Akito 2 przełożone - na lato .
Nareszcie jakaś wiadomość o originie. Jest na co czekać.
A to czasem nie jest zwykła podpucha? Plakat, na którym widnieje informacja pochodzi z filmowej trylogii.
Może internetowy wyciek mówi prawdę (chociaż to, że planują ekranizować THE ORIGIN jest wiadome od dwóch lat). Zapowiedź o rozpoczęciu prac walnęliby jednak na łamach magazynu Gundam ACE, albo nawet zwołali konferencję.
Ktoś też napisał, że Furuya i Ikeda (Amuro/Char) zostaną zastąpieni przez innych aktorów. Raczej zwykły troll, bo nikt w Sunrise nie byłby na tyle głupi.
Oby nie .
Nie mam neta(3g), powie mi kto kiedy to animu to tym gosciu co sie buja na sznurkach i walczy z gigantami?
W kwietniu zapowiada się całkiem się niezłe anime. Reżyserem Shingeki no Kyojin jest Tetsurō Araki, który robił między innymi Death Note i Highschool of the Dead. Po zapowiedzi widać, że w stosunku do mangi poprawiła się kreska która w mange czasem jest jaka jest xD liczę tylko, że nie nałożą za dużo cenzury na tytanów zajadających się ludźmi...
O ku***a wydaje sie kosmos :O Czytał ktoś mange? jak z fabula?
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Kosmiczny pirat Harlock jesienią 2013.
According to the news source Oricon, this film has Toei Animation's highest production budget ever at the equivalent of over 30 million U.S. dollars
Ja jestem z mangą w miarę na bieżąco. I jak na mój gust fabuła jest świetna, krew się leje, trup ściele gęsto a ludzie mają przekichane po całości.
Kosmiczny pirat Harlock jesienią 2013.
According to the news source Oricon, this film has Toei Animation's highest production budget ever at the equivalent of over 30 million U.S. dollars
Ech, a ja liczyłem na to, że film na nośnikach pojawi się gdzieś w tym okresie.
Czyta, ale nie uważa tego za jakiś sukces. Kreska w mandze miejscami jest wręcz tragiczna. Fabuła również nie powala. Klimat podobny trochę do Claymore ale tylko trochę, bo dużo słabiej.
Ciekawe czy Vinland Saga zostanie kiedyś zekranizowana.
Vinland Saga jest dobra do pewnego momentu. Później poziom zmienia się o 180 stopni. Raczej małe szanse będą na realizacje, DaBiDo.
Wiosna 2013 v0.3c
My Little Pony, lolz.
Cóż, póki co zacieram łapki na OreImo2, Girls Und Panzer 11-12, Railgun S.
z OVA: Kindaichi, NakaImo, HoiHoi-san, Ro-Kyu-Bu!
z filmów: DoragonBooru Zetto: Kami to Kami, Yamato 2199
Asian Risshiden no Shima Kosaku może być ciekawe (oby tylko działo się więcej niż w Showa Monogatari). No i oczywiście Poli, the robocar i Train heroes, ale pewnie nawet nikt nie będzie tego tłumaczył ;-(
(...) the robocar i Train heroes, ale pewnie nawet nikt nie będzie tego tłumaczył ;-(
Spokojnie, bodzia się przekręci.