Nie jesteś zalogowany.
Nareszcie będę mógł sobie uzupełnić kolekcję dwójeczką Jak się tych buraków pytałem prawie 5 lat temu o dodruk, to miał być na dniach
Cholera, a zawsze byłem taki dumny z tego GitSa.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
To się pochwalę, że właśnie zakupiłem 1.5. Akurat jest w promocji 20% w sklepie Gildii, kosztuje 28 złotych.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Na mangaforum JPF wrzucił temat z ankietą, w jakiej opcji chcielibyśmy mieć wydanego Gantza, bo szanse są spore.
Oczywiście zagłosowałem na wydanie 2w1. Co ciekawe, do rozważenia jest nawet opcja większego formatu. Już to widzę - 18 tomiszczy A5 dumnie zajmujących połowę półki, hell yeah!
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Na FB jpf powstała ankieta dotycząca kolejnej mangi, która wskoczy w harmonogram za rok, gdy nadgonią Naruto. Osobiście liczę na Gintame xD.
Klik.
Waneko przejechało na takim podwójnym wydaniu Karin, wyszło na to, że ze względów finansowych nie jest to opłacalne.
GG: 1677958
Znowu same tasiemcowate shouneny .
Fairy Tail - 35+
Gintama - 47+
Katekyō Hitman Reborn! - 41 (jakoś niedawno się skończyło)
Shaman King - 32 (wydanie kanzenban, z innym zakończeniem, ma 27 tomów)(a teraz jakoś niedawno zaczęła się ukazywać kontynuacja)
D.Gray-man - 23+
A wie ktoś, czy JPF planuje wydanie "Soul Eater NOT!"? Bo zbyt późno się dowiedziałem, że najnowsze rozdziały są publikowane po angielsku w YEN PLUS - a obecnie jestem 7 rozdziałów w plecy .
Znowu same tasiemcowate shouneny .
Może Cię to zaskoczy, ale one najlepiej się sprzedają
Soul Eater Not? Zapewne nie.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Jak ktoś nie lubi tasiemców, tu musi poczekać do 2014 na Mega Mangę. I z ankiety wygląda na to, że jako pierwsze ukaże się "Terra e".
GG: 1677958
Nieprawda, bo przecież dopiero co wydali Doubt. A jak skończą, to zapewne będzie kolejna. Nie mówiąc już o innych Mega Mangach.
I tak mnie zaskakują, że wydają coraz więcej tych tytułów.
Ostatnio edytowany przez SoheiMajin (2013-02-05 12:45:51)
Chyba wydadzą fairy tail, bo już ma przewagę około 600 głosów nad Gintamą :/
Szkoda ponieważ fairy tail jest fajne tylko na początku a później przestaje być warte jakiejkolwiek uwagi A gintamę chętnie bym poczytał.
Z tym, że miejscami Gintama będzie musiała mieć 500 przypisów by zrozumieć niektóre żarty, szczególnie te o historii Japonii, bo w tych o wyglądzie, zachowaniu czy programie telewizyjnym można poszukać jakiś odpowiedników, a historia to historia.
Dziwi mnie w ankiecie brak Gantza, ostatnio dużo się o nim mówiło jako o mange którą JPF chce wydać...
@xardas100, ponieważ wydanie Gantza to pewniak. Na cholerę mieliby go wsadzać do ankiety, skoro jest już potwierdzone jego wydanie? Nawet ostatnio była ankieta, w jakiej formie chcielibyśmy ujrzeć mangę.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-02-05 15:21:52)
Po prostu ta ankieta dotyczy shonena, który ma wejść w miejsce Naruto.
The February 2013 issue of V Jump, which was released in December 2012, announced that parts of the manga will be fully colored and re-released in 2013.[14] Three volumes comprising the "Saiyan arc" (which begins with chapter 195 of the original series) will be released on February 4, 2013, and five volumes of the "Freeza arc" will be released on April 4, 2013.
Ciekawe ile by kosztował taki jeden tom .
Jestem sceptycznie nastawiony do wydania FT, bo domyślam iż będzie wydanie tragiczne[tłumaczenie]. Nie mogę się doczekać tylko co wydadzą Po Ouranie %_%
Jestem sceptycznie nastawiony do wydania FT, bo domyślam iż będzie wydanie tragiczne[tłumaczenie]. Nie mogę się doczekać tylko co wydadzą Po Ouranie %_%
Prawdopodobnie ma być to Kaichou wa Maid-sama. Ta seria prowadziła w ankiecie.
Ostatnio edytowany przez Rudy102 (2013-02-08 14:10:49)