Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Haha, nie ma to jak magia anime-online, no ale uploader to chyba rozumem nie grzeszy, bo nie dość, że myli serie, to jeszcze, nie wiadomo po co, umieszcza napisy, a przecież jest dubbing.
Ale już nie będę wnikał. Mogę tylko współczuć oglądającym online na tamtej stronie.
Zgłosić w sumie też bym mógł, bo nikt nie pytał o zgodę na wykorzystanie napisów, no ale wiadomo, to online, więc szkoda mi czasu.
Korzystając z okazji, informuję, że kolejny odcinek się pojawi dziś(ale w nocy) albo jutro, bo całość jest przetłumaczona, czeka tylko na dopieszczenie.
Ostatnio edytowany przez Ciechu04 (2012-08-08 23:31:14)
Jednak odcinek 8 pojawił się dziś, ku uciesze wszystkich pracusiów z anime-online.
Ja też się cieszę, ale wiadomo, że aktualnie mam 10 odc. w plecy, więc miejmy nadzieję, że dystans się już nie poszerzy.
I nieco wakacyjnie:
Dlaczego warto wybrać plaże na miejsce naszego wypoczynku? Zajrzyjcie do spoilera:
Szybko i na temat – 11 i 12 odc. Kawiarenki na ANSI. Nie będę robił wymówek – czemu tak długo. Ważne, że w końcu są.
(Jeśli komuś nie chce się czekać na mnie, jest 13 odc. od Qashqai. Nie patrzyłem na niego, ale znając autorkę, myślę, że napisy będą co najmniej dobre. )
Większość screenów była ze zwierzętami, tak więc teraz kolej na... rośliny:
Strony Poprzednia 1 2 3