Nie jesteś zalogowany.
Nie, nie jest .
Niech ktoś się wypowie z tych osób, co czytały Shingeki no Kyojin. Czy tam główny bohater jest zerem? Bo nie rozumiem, dlaczego w Attack on Titan głos głównego bohatera będzie podkładać ten sam aktor, co u Haruyukiego z Accel Worlda i Shu z Guilty Crown. Przecież ma ciotowaty głos. :|
Nie jest zerem ani ciotą, a wręcz przeciwnie, wybija się ponad większość bohaterów (ale też nie jest jakimś przekoksem kasującym wrogów jednym uderzeniem). I też nie rozumiem, co kierowało twórcami, że dali mu takiego seiyuu...
Niech ktoś się wypowie z tych osób, co czytały Shingeki no Kyojin. Czy tam główny bohater jest zerem? Bo nie rozumiem, dlaczego w Attack on Titan głos głównego bohatera będzie podkładać ten sam aktor, co u Haruyukiego z Accel Worlda i Shu z Guilty Crown. Przecież ma ciotowaty głos. :|
Raczej nie, skoro w wieku 10 lat, coś w ten deseń zaszlachtował 2 osoby
marek2fgc napisał:Niech ktoś się wypowie z tych osób, co czytały Shingeki no Kyojin. Czy tam główny bohater jest zerem? Bo nie rozumiem, dlaczego w Attack on Titan głos głównego bohatera będzie podkładać ten sam aktor, co u Haruyukiego z Accel Worlda i Shu z Guilty Crown. Przecież ma ciotowaty głos. :|
Nie jest zerem ani ciotą, a wręcz przeciwnie, wybija się ponad większość bohaterów (ale też nie jest jakimś przekoksem kasującym wrogów jednym uderzeniem). I też nie rozumiem, co kierowało twórcami, że dali mu takiego seiyuu...
No, największym przekoksem chyba jest Misaka Nie licząc później dowództwa oddziału zwiadowców
EDIT: A co do samego seiyuu, raczej po prostu wybrali jednego z bardziej popularnych ostatnimi czasy i tyle + w tym tytule raczej nie ma za wiele ciot, bo jesteś ciotą = giniesz Prawo dżungli.
Ostatnio edytowany przez KieR (2013-02-04 21:25:01)
http://myanimelist.net/forum/?topicid=556115
Zostało ogłoszony godzinny crossover One Piece'a, Dragon Ball Z i Toriko.
A ciekawi mnie, dlaczego ten tytuł
http://myanimelist.net/anime/16211/Baku … nden_Roman
zbiera takie słabe noty na tej stronie, a chociażby takie gówno:
http://myanimelist.net/anime/8536/Fortu … i_Yakusoku
jest lepiej oceniane. xD
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-02-07 19:34:40)
Pewnie dlatego:
Roman nie jest zły. Jest... strasznie nijaki po prostu :/
Zapowiedziano drugi sezon Ro-Kyu-Bu i Tamayury na lato (jeżeli kogoś to interesuje xd)
http://myanimelist.net/forum/?topicid=556515
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-02-08 20:37:55)
Nowy trailera Hanasaku Iroha: Home Sweet Home
Czyli będzie trochę więcej z przeszłości matki Ohany...
Ostatnio edytowany przez FAiM (2013-02-08 17:56:04)
Zapowiedziano drugi sezon Ro-Kyu-Bu i Tamayury (jeżeli kogoś to interesuje xd)
O Tamayurze już dawno było info, przynajmniej będę miał co tłumaczyć w sezonie letnim.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Wiosna 2013 v1.0
Shingeki i Railgun jak na razie, przy pierwszej pozycji będzie sporo cenzu, trup ściele się gęsto, po drugie
mogą to spieprzyć jak Code Breakera. A Railgun? Im więcej pozycji ze świata To aru, tym lepiej.
Po cichu liczę na trzeci sezon Indexa
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Wiosna 2013 v1.0
Lista od Neregate, bo powyższa nie jest kompletna.
Ok, co z pewnością oglądnąć z tv:
To Aru Biribiri 2
DragonBall Z x Toriko
OreImo 2
Nyaruko 2
Yamato 2199
Aku no Hana
Co by się nie powtarzać:
> Shingeki no Kyojin - manga, mimo dość kiepskiej kreski, strasznie mnie wciągnęła - a trailer wyglądał przednie. Jedynie się zastanawiam czy zekranizują chronologicznie, czy zgodnie z mangą .
> Kakumeiki Valvrave - mechy od Sunrise... biorę w ciemno .
> Hentai Ouji to Warawanai Neko. - widziałem mangową adaptację. Obczaję z ciekawości jak się miała do LN - o ile animowa adaptacja będzie wierna .
> Yondemasu yo, Azazel-san. 2nd Season - jeszcze więcej Azazela .
> Toaru Kagaku no Railgun S - Sisters Arc z perspektywy Misaki .
> Gundam Seed Destiny HD Remaster - z ciekawości co zmienili/dodali i którą wersję wybrali .
Jeszcze sprawdzę:
> Ginga Kikoutai: Majestic Prince - mecha + postacie z SEEDa/Fafnera
> Suisei no Gargantia - jakoś umknął mi ten tytuł w poprzedniej rozpisce
> Aku no Hana - plot device: koleś kradnie strój gimnastyczny koleżanki z klasy...
No i oczywiście jeszcze:
> Gundam Unicorn 06
Ostatnio edytowany przez FAiM (2013-02-14 13:22:15)
Nie wiem jak reszta, ale ja preferuję japoński dub:
"Mobile Suit Gundam UC" episode 6 7-Minute Streaming
Dziwne, teraz jest to prywatne wideo - szkoda, że nie obejrzałem .
Znowu jest dostępne - se zostawię otwartą kartę .
Ostatnio edytowany przez FAiM (2013-02-15 12:24:08)
To było oczywiste:D
"Humans aren't just comprised of a single color, but with many different ones. What our true colors are, what our own colors are, we will never know and no one else knows. Progress colorfully and continue to live colorfully. "