Nie jesteś zalogowany.
Dobre. Nie po 14 latach, lecz po 17, a 14 to numer porządkowy
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Czy tylko ja mam obawy że w marcu wraca emisja bleacha [chyba to wczesny prima-aprilisowy żart]
@max-kun, a to niby dlaczego wpadł Ci do głowy taki pomysł?
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-03-03 19:00:54)
@max-kun, a to niby dlaczego wpadł Ci do głowy taki pomysł?
Ja mu kazałem tak napisać.
Na necie nasilają się pogłoski o tym:3
Gdyby wszystkie nasilające się pogłoski były prawdziwe, to już mielibyśmy Initial D Seventh Stage. :|
Więc żart pozostanie żartem . No cóż jak mam być szczery nie tęsknie za bleachem. Oby nie wracał
Nikt ci nie każe go oglądać. ; p
Nikt ci nie każe go oglądać. ; p
Ale emisja zajmuje czas, w którym można emitować coś ciekawszego (albo pantsu).
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Lepszy Blicz niż pantsu lub zboczone pedo loli . Prawdę powiedziawszy, nie spodziewam się go, nie mniej niż za 2 lata
W końcu kończą beznadziejną adaptację Fairy Tail
Ostatnio edytowany przez Yagami_Raito8920 (2013-03-03 21:03:22)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Jak dobrze pamiętam, to w czasie Wybielacza leci teraz Naruto SD: Rock Lee no Seishun Full-Power Ninden.
Wybielacz nie wróci za szybko, raz dwa by go nadgonili. Prędzej KHR! wróci i ostatnie dwa arce zostaną zekranizowane.
z wersji TV znalazłem dla siebie aż 2 tytuły. Nieźle, teraz oglądam również 2. Obejrzę Higurashi oraz Shingeki no Kyoujin.
w OAV też szału nie ma, ale tu nic dobrego nie oczekiwałem. Obejrzę pewnie Seitokai Yakuindomo.
Co do filmów to ewidentnie Dragon Ball, może również obejrzę Saint Onii-san.
Wybielacz nie wróci za szybko, raz dwa by go nadgonili.
Zawsze może być tak, że Pierrot zekranizuje nowelkę napisaną przez autora Baccano i Durarara i tą, kiedy Rukia zostaje mianowana na porucznika, a potem zrobić tak, jak w przypadku całego wątku z Arrancarami - trochę wydarzeń z mangi, trochę fillerów.
Pierrot porzuciło Bleacha, jeśli wróci to nowe studio przejmie pałeczkę.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
xardas100 napisał:Wybielacz nie wróci za szybko, raz dwa by go nadgonili.
Zawsze może być tak, że Pierrot zekranizuje nowelkę napisaną przez autora Baccano i Durarara i tą, kiedy Rukia zostaje mianowana na porucznika, a potem zrobić tak, jak w przypadku całego wątku z Arrancarami - trochę wydarzeń z mangi, trochę fillerów.
Bluźnisz. Pierrot niech się lepiej trzyma tasiemcowych serii, jak najdalej od ekranizacji LN/powieści/naprawdę dobrych mang.
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2013-03-03 22:56:15)
Rudy102 napisał:xardas100 napisał:Wybielacz nie wróci za szybko, raz dwa by go nadgonili.
Bluźnisz. Pierrot niech się lepiej trzyma tasiemcowych serii, jak najdalej od ekranizacji LN/powieści/naprawdę dobrych mang.
Z tym że tu masz dwa w jednym, i nowelkę, i tasiemcową serię, bo gościu mówi o nowelce w uniwersum Bleacha napisanej przez Ryogo Naritę xD i co teraz? :O
Dlatego pogrubiłem i podkreśliłem fragment cytatu. O ile ciekawi mnie LN w świecie wybielacza, to jednak nie mogę sobie wyobrazić, żeby Pierrot jakoś poprawnie to zekranizował. Są dobrzy w adaptacjach tasiemców, i tworzeniu do nich filerów, więc niech tego lepiej się trzymają.
Żeby nie było offtopu: Gonzo tworzy adaptację jakiejś mobilnej gry.
Taka ciekawostka -[Zorori-Project] przetłumaczyli już film Ookami Kodomo no Ame to Yuki, zapowiada się ciekawie.