Nie jesteś zalogowany.
Panowie, kiedy się można spodziewać dalszych subów do Moyashimona??
Pół żartem pół serio - na gwiazdkę
When it`s done.
Czy jest szansa, żebyście zrobili synchro do: Kanon (2006) ep01-24 ?
Wątpię, żeby ktoś się tego podjął. W razie czego na naszej stronie są linki do hardka (480p, ale obraz nawet ładny).
Ale co, pod BD? Takie chyba nawet kiedyś dostaliśmy i się kiszą
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Plan się nie zmienił od ostatniego ogłoszenia.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Dzięki Kensai za pomoc. ;p
Czy może byście się wzieli za serię Inazuma Eleven są już 3 sezony a nikt za to się nie wziął prawie.
Czy może byście się wzieli za serię Inazuma Eleven są już 3 sezony a nikt za to się nie wziął prawie.
To ty im rozkazujesz czy zadajesz pytanie?
Pirantis napisał:Czy może byście się wzieli za serię Inazuma Eleven są już 3 sezony a nikt za to się nie wziął prawie.
To ty im rozkazujesz czy zadajesz pytanie?
Próbuje się porozumieć za pomocą znaków dymnych.
Które zdecydowanie zostaną zignorowane. Nie ma u nas nikogo, kto by chciał się czymś takim zająć.
127 odcinków? Taaa, jasne
Przy tempie z Bepopa albo Senseia by nam to zajęło ze 40 lat
Przy tempie z Bepopa albo Senseia by nam to zajęło ze 40 lat
Hm, mój szef zmotywowałby was jakże pobudzającym klepnięciem po pleckach i hasłem: "Kto jak nie wy".
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Niestety mamy za dobre staty projektów ukończonych do porzuconych, więc tak, uzasadnienie dla tego hasła by było
Mam pytanie odn. waszych napisów do Jigoku Shoujo(1 sezonu). Gdy ustawiam sobie timing w Aegi i zapisuję w .ass MediaPlayerClassic nie odtwarza napisów. Znajomy twierdzi, że to wina osoby robiącej te napisy... macie jakiś pomysł jak to rozwiązać? Mam wszystkie kodeki.
Z tego co zauważyłem wszystkie wartości czasu są na 000000.
Ostatnio edytowany przez Mumia (2013-03-05 17:28:22)
Gdy ustawiam sobie timing w Aegi i zapisuję w .ass MediaPlayerClassic nie odtwarza napisów. Znajomy twierdzi, że to wina osoby robiącej te napisy...
Przed chwilą pobrałem i bez kłopotu zmieniłem na ASS. Działa