Nie jesteś zalogowany.
To chyba oczywiste, że cała stara gwardia Nazi na szindenie zaczynała, nie?
Zwłaszcza ci z okresu 2004-2006.
Jak ja zaczynałem bawić się w fansuby, to nawet dostępu do Internetu nie miałem. Serio
Już się teraz nie wykręcajcie, znamy prawdę.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Jak ja zaczynałem bawić się w fansuby, to nawet dostępu do Internetu nie miałem. Serio
Nie ty jeden.
Filozofii shitdenowców ciąg dalszy. Teraz to już nawet Xellosa cytują.
Od: ~Crimson Eye
Wysłano: 2013-03-29 14:14:39
1. Napisałem, kto tłumaczył, oraz nie usunąłem napisów, że to ty w czasie trwania odcinka. Niektóre serwisy całkowicie nie piszą kto dane anime tłumaczył.
2. Nigdzie nie napisałeś, że nie mogą być wykorzystywane.
3. Wrzucając tutaj musisz się spodziewać, że Twoje napisy będą brane do wrzucania online.
4. Tutaj pozwolę sobie zacytować Merry_Nightmare:
"To tak, jakby piraci giełdowi dzwonili do dystrybutorów filmowych, czy mogą spiracić ich wydania. xD"
5. Nie, "nie mam w dupie pretensji tłumacza", ale nie wrzucam tych napisów nie tylko dlatego, że chcę, ale również inni użytkownicy tego chcą.
Ostatni punkt mnie rozwala. Bo inni chcą, to robi. Istny murzyn, no jak inaczej takiego nazwać?
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-03-29 17:13:35)
2. Nigdzie nie napisałeś, że nie mogą być wykorzystywane.
Tak, jakby to miało dla nich jakiekolwiek znaczenie...
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
dziecko z shit-dena napisał:2. Nigdzie nie napisałeś, że nie mogą być wykorzystywane.
Tak, jakby to miało dla nich jakiekolwiek znaczenie...
Widocznie ma też problem z czytaniem, bo u mnie na profilu jest to wyraźnie napisane.
Istny murzyn, no jak inaczej takiego nazwać?
Fajne porównanie. W pełni trafne. Jeśli odwalasz czarną robotę za jakiegoś cwaniaczka, który z tej roboty będzie miał profity, to stajesz się najzwyklejszym w świecie frajerem.
Ja onlajnom zawsze szedłem na rękę, ale postawa uploaderów shindena jest poniżej krytyki.
Co się stało ze starym dobrym shindenem który niegdyś wręcz wspierał tłumaczy i pytał się czy wolno...teraz to tylko ciepłym moczem leją na ansi.
Na moją proźbę by usunęli odcinek z moimi napisami napisali:
"Ale o co ci chodzi? Przecież my z tego pieniędzy nie mamy!"
No przepraszam bardzo, ale reklamy po kliknięciu na jakikolwiek odcinek to nie wyskakują...
Z Shindena:
Niestety news na temat "mamy na zgody" przepadł...
Ostatnio edytowany przez Quithe (2013-03-31 01:49:11)
Złodzieje uploadów? Przecież to jest jakaś kpina ಠ_ಠ
Ty dulowaty userze!
Kochana, przecież to siundeny. Tak rozgarnięci jak twoi koledzy z Krakowa, którzy wypowiadają się na tym forum... ci ulubieni.
To nie są moi koledzy ಠ_ಠ
Ty dulowaty userze!
E tam, przestań już. Podobno kto się czubi, ten się lubi.
dulu, zgiń przepadnij w czeluściach piekielnych
Ty dulowaty userze!
Kochana, przecież to siundeny. Tak rozgarnięci jak twoi koledzy z Krakowa, którzy wypowiadają się na tym forum... ci ulubieni.
Spadaj, to ja pisałem tego newsa
Może to się są twoi znajomi , tylko ukryci adoratorzy // wielbiciele xd
Ta, każdy kocha damę z kamienia.
dulu, zgiń przepadnij w czeluściach piekielnych
Chciałabyś. Ale spoko, chłopaki cię utulą.
Chamy
A chłopaki mnie nie utulą, co najwyżej poplotkują (już to robią, tomcio się chwalił, co xell o mnie gadał ) na mój temat i pójdą oglądać jakieś dziewczęta <10.
Ty dulowaty userze!