Nie jesteś zalogowany.
No tak... To wystarczające usprawiedliwienie. Z niezaznaczoną częścią też trudno się zgodzić.
Siema, czy mógłby ktoś się zabrać za tłumaczenie Phi Brain: Kami no Puzzle ? Jest już trzeci sezon a ja nawet nie skończyłem drugiego bo .. brak napisów
no niestety ale mój angielski ogranicza się tylko do dogadywania się z innymi w grach :S
@edit
chciałbym jeszcze zapytać czy komuś się chce tłumaczyć bakumana? :d bo ekipa z bakuman.pl sobie w ciula leci xd
Ostatnio edytowany przez Suna (2013-04-01 15:36:10)
chciałbym jeszcze zapytać czy komuś się chce tłumaczyć bakumana? :d bo ekipa z bakuman.pl sobie w ciula leci xd
Przecież Butazaru tłumaczy, czego chcesz?
Czy ktoś przetłumaczy yu-gi-oh 5ds i zexal. ?
Czy ktoś przetłumaczy yu-gi-oh 5ds i zexal. ?
Tak.
szp182 napisał:Czy ktoś przetłumaczy yu-gi-oh 5ds i zexal. ?
Tak.
Żartujesz czy mówisz prawdę ?
Czy ktoś podjąłby się tłumaczenia: Guskou Budori no Denki (2012) (Info)?
Wydaje mi się, że ktoś już się do tego zgłosił, ale pewności nie mam
Utau napisał:Czy ktoś podjąłby się tłumaczenia: Guskou Budori no Denki (2012) (Info)?
Wydaje mi się, że ktoś już się do tego zgłosił, ale pewności nie mam
Właśnie też nie jestem pewna... ._.
Utau napisał:Vincent_Law napisał:Wydaje mi się, że ktoś już się do tego zgłosił, ale pewności nie mam
Właśnie też nie jestem pewna... ._.
Jeśli to liczyć jako zapowiedź, klik.
Hm... to się okaże... Xd
To ktoś jeszcze czeka? xD Odwołuję, oglądnąłem po eng, bo język jest w miarę prosty, a czasu ni ma.
Witam, czy ktoś będzie tłumaczył Suisei no Gargantia i wrzucał suby na ANSI?
http://animesub.info/forum/viewtopic.ph … 34#p403334
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=257993
Ostatnio edytowany przez Sado (2013-04-13 11:10:19)
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Czytaj dokładniej:
Witam, czy ktoś będzie tłumaczył Suisei no Gargantia i wrzucał suby na ANSI?
Pewnie z shindena.
Ja nie chce polskiego harda tylko napisy w formacie ass, sub, txt itp najlepiej do wersji Horrible...
Ja nie chce polskiego harda tylko napisy w formacie ass, sub, txt itp najlepiej do wersji Horrible...
Pewnie z shindena.
Pewnie tak.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
W sofcie zapewne nikt tego tłumaczył nie będzie
Ty dulowaty userze!