Nie jesteś zalogowany.
Kradzież nie kradzież, to są duże słowa, może zdeka za duże. Ale naprawdę nie zmienia to faktu, że jeśli ktoś sobie nie życzy, żeby jego napisy były wykorzystywane w ten sposób, to zwykła przyzwoitość ludzka nakazuje to uszanować. Gówniarzeria tego nie zrozumie.
Ty dulowaty userze!
Problem że napisy coraz rzadziej wychodzą, hmmm co jest tego przyczyną? A no tak! Uploaderzy którzy kradną naszą pracę, mimo że jest ona jedynie do użytku prywatnego.
Poważnie jakieś większe grono tłumaczy 'wypaliło się' po czymś takim?
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
DarkMnich napisał:Problem że napisy coraz rzadziej wychodzą, hmmm co jest tego przyczyną? A no tak! Uploaderzy którzy kradną naszą pracę, mimo że jest ona jedynie do użytku prywatnego.
Poważnie jakieś większe grono tłumaczy 'wypaliło się' po czymś takim?
Tych lepszych tłumaczy w ostatnim czasie dopadło życie i mało co dodają lub już ich nie ma. Zdechło trochę grup, a ich zamiennik jest chińskiej jakości.
Tak, rzut okiem na napisy z ostatnich dwóch sezonów pozwala mi stwierdzić, że gdyby mi się nudziło, mogę wystawić trochę słabych.
Jednego nie rozumiem. Co shitdenowi przeszkadza w "dennych" napisach skoro jakość ich odcinków (a szczególnie dźwiękowa) prosi się o pomstę do nieba... Sami sobie robią krzywdę muxowaniem odcinków i dodawaniem napisów bez korekty.
Ostatnio edytowany przez Gerard (2013-04-03 17:58:32)
Pewnie że niby się uważają za lepszych niż kreskówka.pl
Ty dulowaty userze!
Nie mieszajcie ich tak z błotem , bo zaraz nadejdzie watacha mocherów i nas zmiażdży
Ostatnio edytowany przez max-kun (2013-04-03 19:30:32)
Tych lepszych tłumaczy w ostatnim czasie dopadło życie i mało co dodają lub już ich nie ma. Zdechło trochę grup, a ich zamiennik jest chińskiej jakości.
A wszystkiemu winna kobieta .
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Dziwny ten Twój tok rozumowania. Doprawdy. Wychodzi na to, że wszystko, co znajduje się w Internecie, może być wykorzystywane w dowolny sposób, bo w końcu ktoś to wrzucił. A gdzie tu prawa autorskie i własność intelektualna?
Nie mówię, że to jest dobre, ale zawsze ktoś taki się znajdzie i nie macie na to wpływu, dlatego trzeba się z tym liczyć.
Besamir napisał:Dziwny ten Twój tok rozumowania. Doprawdy. Wychodzi na to, że wszystko, co znajduje się w Internecie, może być wykorzystywane w dowolny sposób, bo w końcu ktoś to wrzucił. A gdzie tu prawa autorskie i własność intelektualna?
Nie mówię, że to jest dobre, ale zawsze ktoś taki się znajdzie i nie macie na to wpływu, dlatego trzeba się z tym liczyć.
Nie mamy wpływu? Za takie coś można spokojnie kogoś pozwać do sądu (jak chociażby gość, który wstawił techno-wikinga na youtube, został pozwany o rozpowszechnianie filmu z jego udziałem bez zgody). :| Nawet podmiana ludzkich uszu na świńskie może podejść pod maltretowanie.
@down: Nom, dałem się nabrać. A już się cieszyłem jak głupi.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-03 22:40:57)
@góra Innowacja byłaby ciekawa, przyznam.
Masa, spóźniona edycja, najpierw się czyta, potem wstawia
Odwalcie się od tuska, to jest jedyny polityk dbający o dobro kraju, trochę poczytajcie faktów a nie wam TV zamydla oczy :X
Matko i córko.
Ostatnio edytowany przez L0NG3r (2013-04-03 22:43:38)
Odwalcie się od tuska, to jest jedyny polityk dbający o dobro kraju, trochę poczytajcie faktów a nie wam TV zamydla oczy :X
Matko i córko.
Źródło?
Ty dulowaty userze!
Maligna.
Źródło?
http://www.anime-shinden.info/newsy-ma/ … anime.html
Coś, co Masa usunął.
Maligna.
Oby.
A co tam, wrzucę i tutaj.
Świetnie. Im nas więcej, tym lepiej.
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
Aż mnie korci by moje napisy wrzucić jeszcze raz ale z dopiskiem "NIE dla shindena"
Tylko niestety niektórzy kretyni z shitdena zauważają takie dopiski i je po prostu wywalają.
Spokojna głowa. Wtedy w sukurs przychodzą sami użytkownicy.
Zresztą im się tego i tak nie chce sprawdzać. Pamiętacie przesunięty timing w Votomsach?
Ostatnio edytowany przez Sledziu_w (2013-04-08 17:32:57)
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
Zresztą im się tego i tak nie chce sprawdzać. Pamiętacie przesunięty timing w Votomsach?
Ano pamiętamy. Trzeba ich jeszcze trochę potrollować. Zacząć jakieś nowe serie i potem dropnąć.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2013-04-08 17:39:16)
Chce se wejść na któregokolwiek linka a tu co?
http://oi45.tinypic.com/20glh1u.jpg
A jak wchodzę w szczegółowy raport:
http://oi50.tinypic.com/2uraz9d.jpg