Nie jesteś zalogowany.
Szukam [Exiled-Destiny]_Galaxy_Railways. Nie ma nawet na chomiku.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Szukam [Exiled-Destiny]_Galaxy_Railways. Nie ma nawet na chomiku.
Na ircu exiled-destiny jest (oni mają tam wszystko, co wydali).
A nawet tutaj:
http://nibl.co.uk/bots.php?search=galaxy+railways
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-03-24 19:18:02)
Poszukuję rawów One Piece SD (704x396) od odcinka 261 wzwyż.
...
Poszukuję Shin Mazinger Shougeki! Z-Hen [BD][720p][Gattai & Frenchies] z innych źródeł niż bakabt.me.
Poszukuję serię TV Uchuu Kaizoku Captain Harlock (42 odcinki) w lepsze jakości niż na bakabt. Na chwilę obecną znalazłem wersję w lepszej jakości, szybkie pobieranie, ale z wtopionymi napisami włoskimi oraz ładna jakość, ale torrent i bardzo słabo ciągnie. Można znaleźć coś lepszego lub wersję z torrentu w postaci ddl?
Edit.
Dobra, coś się rozhulał ten torrent, bez kosmosu, ale chyba jakoś pobiorę.
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2013-03-28 16:15:52)
witam
proszę każdego kto posiada napisy do Princess Sara(Shoukoujo Sara) serii 46 odcinkowej
ps. dziękuję za każdą odpowiedź,
meyhart@gmail.com
Ostatnio edytowany przez meyhart (2013-03-30 22:37:14)
Poszukuje polskich napisów do Tenpou Ibun Ayakashi Ayashi (Ghost Slayers Ayashi) , wersja i synchron jest bez znaczenia wystarczą jakiekolwiek napisy po polsku.
Dobrą duszę która mogła by mi pomuc proszę o wiadomość na PW, z góry dziękuję.
Ostatnio edytowany przez Czingis (2013-04-01 23:02:26)
Witam.
Czego szukam ?
Dokładnie:
MAJOR 5th Season - od 15 odcinka w górę - z polskimi napisami albo same napisy...
Czy ktoś coś na ten temat wie ?
Otóż wszędzie gdzie można znaleźć tłumaczone odcinki, czyli wszystkie online-stronki i animesub.info (jesli chodzi o same napisy) są bez tłumaczeń od odcinka 15ego piątej serii. Czy znajdę gdzieś ratunek czy raczej czeka mnie oglądanie z angielskimi napisami ?
Anime mnie mega wciągnęło, więc proszę o pomoc
Chyba Wam się pomyliły tematy. Tutaj nie pytamy o napisy.
Witam ^^
Poszukuję "[lb333] Asu no Yoichi", może być działający torrent, obojętnie...
Witam ^^ Poszukuję "[lb333] Asu no Yoichi", może być działający torrent, obojętnie...
http://chomikuj.pl/Gerard546/*e2*99*a6A … +no+Yoichi
Witam.
Czego szukam ?
Dokładnie:
MAJOR 5th Season - od 15 odcinka w górę - z polskimi napisami albo same napisy...
Czy ktoś coś na ten temat wie ?Otóż wszędzie gdzie można znaleźć tłumaczone odcinki, czyli wszystkie online-stronki i animesub.info (jesli chodzi o same napisy) są bez tłumaczeń od odcinka 15ego piątej serii. Czy znajdę gdzieś ratunek czy raczej czeka mnie oglądanie z angielskimi napisami ?
Anime mnie mega wciągnęło, więc proszę o pomoc
Nikt nie ma siły aby to tłumaczyć...
Ostatnio edytowany przez Gerard (2013-04-04 07:29:23)
Ogarnia ktoś, czy idzie dorwać same napisy do Heroic Age? Targam jakąś wersję rawów w BD, a niezbyt chce mi się ściągać dodatkowo wersję z eng. hardem.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2013-04-10 10:45:40)
Ogarnia ktoś, czy idzie dorwać same napisy do Heroic Age? Targam jakąś wersję rawów w BD, a niezbyt chce mi się ściągać dodatkowo wersję z eng. hardem.
Nie wiem, czy to przekreślenie oznacza, że już coś znalazłeś, ale na animeaddicts.hu jest jakaś paczka.
bodzio napisał:Ogarnia ktoś, czy idzie dorwać same napisy do Heroic Age? Targam jakąś wersję rawów w BD, a niezbyt chce mi się ściągać dodatkowo wersję z eng. hardem.
Nie wiem, czy to przekreślenie oznacza, że już coś znalazłeś, ale na animeaddicts.hu jest jakaś paczka.
Tak, dostałem na maila.
Uchuu Senkan Yamato 2199 - jakaś grupa wydaje wersję tv? Nie bardzo mogę znaleźć...
@down - to dokładnie to samo? Nie, że się różnią długością? Jeśli tak i takiś chętny do pomocy to kto wydał te bd po angielsku?
edit: dzięki Ace, szukałem japońskiego tytułu :/
Ostatnio edytowany przez Wakabayashi (2013-04-10 23:29:54)
Ale po co ci wersja TV, skoro masz BD i ona niczym się nie różni?
@Up: Troszkę innym tonem, bo to brzmi, jakbym ci coś zrobił.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-11 16:16:28)
Szukam jakiegoś pewnego źródła skąd mogę pobrać [Zero-Raws] Ore no Imouto (BD 1920x1080 x264 FLAC). Torrent po pobraniu kilkunastu % stoi mi w miejscu.
Szukam jakiegoś pewnego źródła skąd mogę pobrać [Zero-Raws] Ore no Imouto (BD 1920x1080 x264 FLAC). Torrent po pobraniu kilkunastu % stoi mi w miejscu.
Proszę. Masz nawet w 1080p.
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2013-04-11 12:59:16)
Tylko ~18gb
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3339552