Nie jesteś zalogowany.
Dla mnie jest dobra i jakość i hardsub. Jak mam ściągać rawa+suby, to mogę i hardka, co za różnica. Anime on-line mi w sumie bardzo nie przeszkadza, a raczej jestem obojętny do takich stronek. Shinden jednak przegina i nie dziwię się autorom napisów, że próbują uprzykrzyć im życie
Good job i dzięki za tłumaczenie.
Witam,
(chyba mój 1 post na forum ANSI)Jest mi smutno,
...
...Idolw Szutrab
Doczytałem do połowy, to nie temat do pisania wierszy
Jeśli nie podobają ci się te wstawki to masz pecha, są tam celowo i z konkretnego powodu.
I tak, reklamy nam przeszkadzają i to nie dlatego, że nie umiemy ich wyłączyć, a dlatego, że na cudzym się nie zarabia.
Zaraz się posypią posty, że napisy nie należą do tłumaczy, że są nielegalne itp.. Może i tak. Powiedzmy więc, że własnością tłumaczy, na której zarabiają onlajny jest czas, który tłumacze przeznaczyli na tłumaczenie.
Ostatnio edytowany przez Hidu (2013-04-12 22:05:59)
Mnie nie rozpraszało, chyba dlatego, że nie mam zeza.
Oj tam, to chyba zależy od osoby. Mnie na przykład dosyć rozpraszało, szczególnie przy zmianach scen, bo te białe napisy się dosyć odcinają przy ciemniejszej kolorystyce, no ale skoro przyświeca temu szczytny cel trollowania shindena...
Troll mode on , czekami tylko na reakcje dzieci szitdena xdxd
Widzę, że shitdeny zawzięcie walczą z komentarzami. Każdy komentarz, w którym zostanie wspomniane, że na ANSI jest już hardek zostaje usuwany w ciągu kilku godzin.
Oczekuję niecierpliwie na tłumaczenie kolejnego odcinka. Dziękuję za ten. To tyle co mam do napisania.
Już ktoś poszedł na ugodę z shitdenem, bo wyszły suby http://animesub.info/szukaj.php?ID=48215
Ostatnio edytowany przez max-kun (2013-04-13 18:16:02)
Już ktoś poszedł na ugodę z shitdenem, bo wyszły suby http://animesub.info/szukaj.php?ID=48215
Eee tam, lajt, niby mają prikaz, żeby gównianych subów nie wrzucać, a ledwo co otworzyłam, to ujrzałam:
{40}{125} Długi wiek zakończył tułaczkę,
{125}{251} i ludzkości znalezła się w domu w | w części fatalnej galaktyki.
{1105}{1334} Ale nigdy nie należy zapominać, że bezlitosny | zło czai się w głębi tego okrutnego świata.
{1353}{1522} Musimy powstrzymać groźbę Hideauze, | które chcę utrudnić naszą podróż naprzód !
{1534}{1660} Nie możemy pozwolić tym niższym formą życia | powstrzymać wyścigu ludzkości naprzód
{1767}{1884} Bohaterowie, jest to, | czas naszej największej próby.
W sumie dalej się nie wgłębiałam. Od razu słabą wystawiam, bo gramatycznie to jest "Kali jeść, Kali pić".
Ty dulowaty userze!
Google Translator najgorszym fansuberem ever.
Google Translator najgorszym fansuberem ever.
Śmiem twierdzić, że to nie GT. Co by o nim nie mówić, słowa "znalezła" w nim nie uraczysz. Stawiam na twórczość własną
Ty dulowaty userze!
Co wy zrobiliście z tego tematu, gdy mnie nie było. Co za trolle.
No nic, czystek nie potrzebuję. W każdym razie 2 ep na dniach, może w poniedziałek będzie. Wyszło też chyba bd z odcinkami 1-2, więc zrobi się reedycję (choć nie wiem, jak szybko ze względów shindenowych).
Za często dawałem na shindena linka do tego hardsuba i mi konto zablokowali, jakoś nie będę płakać
Za często dawałem na shindena linka do tego hardsuba i mi konto zablokowali, jakoś nie będę płakać
Ja bym się na Twoim miejscu pociął z rozpaczy.
Wyszło też chyba bd z odcinkami 1-2, więc zrobi się reedycję (choć nie wiem, jak szybko ze względów shindenowych).
Taa... na ACE2013 (Anime Cyontents Expo) dawali BD z dwoma pierwszymi odcinkami.
Do rozdania było aż 8 tysięcy sztuk.
Powiem szczerze, że dość ryzykowne posunięcie - zważywszy, że większość serii może tylko pomarzyć o takiej sprzedaży .
Również wiadomo, że normalne wydanie pierwszego Blu-ray BOXa będzie zawierało 4 pierwsze odcinki + OVA.
OVA będzie również w trzecim Blu-ray BOXie.
Btw. ACE2013 miało miejsce 30-31 marca - tydzień przed emisją pierwszego odcinka .
Przejmuję pałeczkę. W końcu nie będzie mnie kusiło kłócenie się z durniami, jak dostanę bana.
Edit: I zablokowali mi możliwość pisania (w tamtym artykule lub na całym forum, ale nie chce mi się sprawdzać ;P).
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-13 23:38:09)
Oczekuję na poniedziałkowy odcinek
Miał być dziś, ale nie zdąży się skodować przed spaniem
Dziękuję
Dzisiaj na siundenie będzie jakiś upload tego animu Ciekawe jakie napisy wezmą?