Nie jesteś zalogowany.
Mogę zuploadować. Na jaki hosting sobie życzysz?
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
[KS_GTW]_Legend_of_Lemnear_[H264_AAC][63B20E51].mkv
https://mega.co.nz/#!jIsRTYDD!ZipBxxyCP … -lv9Ied3rk
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
[KS_GTW]_Legend_of_Lemnear_[H264_AAC][63B20E51].mkv
https://mega.co.nz/#!jIsRTYDD!ZipBxxyCP … -lv9Ied3rk
Dzięki.
Nigdzie, ponieważ nie powstało, skończyło się na trailerach.
poszukuje lektora PL do Ksiezniczki Mononoke mialby ktos i by wrzucil an np zippshar-a? sam lektor
[ac3, 160-190bit 44,1-48kHz]
... z przyczyn sil wyzszych niestety niemoge sobie na taki luksus pozwolic i sciagnac sobie odrazu z lektorkiem a mam stara wersje mkv :/
poszukuje lektora PL do Ksiezniczki Mononoke mialby ktos i by wrzucil an np zippshar-a? sam lektor
[ac3, 160-190bit 44,1-48kHz]
... z przyczyn sil wyzszych niestety niemoge sobie na taki luksus pozwolic i sciagnac sobie odrazu z lektorkiem a mam stara wersje mkv :/
Nie masz 36 zł? Co z ciebie za fan.
A jak nie ma, to wypożyczalnia DVD zapewne stoi otworem.
Ty dulowaty userze!
kasy niemam niestety a do odtwarzania dvd to potrzebny jest chociazby naped w kompie ktorego nie posiadam bo o polaczeniu odtwarzacza dvd z tv to niema mowy ...... ehh... myslalem ze mnie ktos wspomorze
bodzio.............. "dlaczego scaigasz bos biedny" i wlasnie dlatego co mam to wydaje na doladowanai z plusa a zebym mogl "dotknac" internetu. dorzucmy do teg ofakt ze zasowam stale na EDGE-u wiec wy majacy wszyscy po 20mbit net niepotraficie wspomoc w potrzebie nawet ze o czterordzeniowcach niewspomne...... ehh....
bodzio.............. "dlaczego scaigasz bos biedny" i wlasnie dlatego co mam to wydaje na doladowanai z plusa a zebym mogl "dotknac" internetu. dorzucmy do teg ofakt ze zasowam stale na EDGE-u
wiec wy majacy wszyscy po 20mbit net niepotraficie wspomoc w potrzebie nawet ze o czterordzeniowcach niewspomne...... ehh....
Weź może pisz po polsku, bo prawie nic z tego bełkotu nie rozumiem.
bodzio.............. "dlaczego ściągasz boś biedny" i właśnie dlatego co mam to wydaje na doładowania z plusa a żebym mógł "dotknąć" internetu. dorzućmy do tego fakt ze zasuwam stale na EDGE-u wiec wy mający wszyscy po 20mbit net nie potraficie wspomóc w potrzebie nawet ze o cztero-rdzeniowcach nie wspomnę...... ehh....
bodzio.............. "dlaczego ściągasz boś biedny" i właśnie dlatego co mam to wydaje na doładowania z plusa a żebym mógł "dotknąć" internetu. dorzućmy do tego fakt ze zasuwam stale na EDGE-u wiec wy mający wszyscy po 20mbit net nie potraficie wspomóc w potrzebie nawet ze o cztero-rdzeniowcach nie wspomnę...... ehh....
Za młodu dostałem takiego kopniaka od życia, że najgorszemu wrogowi nie życzę. Odróżniam potrzeby od zachcianek. Wszystko zawdzięczam tylko ciężkiej pracy. Odłóż/zapracuj.
Czy mi się dobrze zdaje ze na ANSI? jest niedozwolone udostępnianie plików z licencjonowanych anime w polsce
Ostatnio edytowany przez Witax (2013-04-19 07:30:07)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Dobrze, to taka subetykieta.
Offtopując, widziałem ostatnio gdzieś w supermarkecie polskie wydanie GTO, jakoś po 2 dychy za 3 odcinki. Czy warto to kupić? Bo jak napisy okażą się takie, jak Wanekowy przekład mangi, to ja dziękuję. W ogóle co to takie drogie? xDD
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Zamówienie doszło. Najpierw sprawdziłem Gto i co dostaje lol . W tłumaczeniu byku i przekręcenia brak spolszczonego fonta i nie wyświetla ó, ą , cały film się rusza. Powiem szczerze, szkoda kasy -_-.
Nie wierzyłem w to, ale przekonałem się na własnej skórze. Identyczna sprawa z Wolf's Rain (mam tu na myśli to coś z "ą" i "ó"; sprawdzałem tylko I-wszą płytę).
Ostatnio edytowany przez Takto ^_^ (2013-04-19 10:46:35)
Tak też się spodziewałem, dzięki.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai