Nie jesteś zalogowany.
To kiedy następny totolotek? ^^
Pr0 tip - wyślij kupon.
Dwunasty (ostatni) odcinek Tamako Market.
Garść informacji:
* Jeśli ktoś jeszcze nie ma hasła do folderu z napisami, chciałby je dostać i uważa się za jako tako rozpoznawalnego i godnego zaufania użytkownika, może śmiało pisać na pw. Dziś jestem w stanie odpisywać do ok. 19:30. Na resztę ewentualnych zapytań odpiszę jutro.
* Tłumaczenie "Syrenki" nie zostaje porzucone. Będzie jednak dostępne na zasadach dwóch ostatnich odcinków TM.
* Za kilka dni postaram się wystartować z nową serią. Baja sprzed czterech lat, która przeszła praktycznie bez echa. Jeśli ktoś ma ochotę odpocząć od powstającego masowo szajsu i obejrzeć coś poważniejszego, jest na co czekać.
* W najbliższych planach są również: kolejny odcinek Fancy Lali; pewna OVA, która obniży wasze IQ o połowę; jeden odcinek "ciekawostki".
Jak tak dalej pójdzie to chomikuj.pl będzie sporą konkurencją dla ansi xd
A tak z 2 strony, nie powinieneś reklamować napisów których nie udostepniasz na tym portalu
Jak tak dalej pójdzie to chomikuj.pl będzie sporą konkurencją dla ansi xd
A tak z 2 strony, nie powinieneś reklamować napisów których nie udostepniasz na tym portalu
A co to za zasady, bo może o czymś nie wiem?
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2013-04-13 18:44:20)
Mi tam pasuje, dzięki za napisy.
Bo? To nie siunden, tu nie ma; albo oglądasz u nas, albo nie oglądasz w ogóle.
Chciałem sobie obejrzeć epki, a ty gleba. Chyba będę musiał sam przetłumaczyć i udotepnić
Chciałem sobie obejrzeć epki, a ty gleba. Chyba będę musiał sam przetłumaczyć i udotepnić
A ktoś ci broni? Tylko zrób to porządnie, nie jak kolega od moe-mechy.
Ty dulowaty userze!
Gamedor napisał:Chciałem sobie obejrzeć epki, a ty gleba. Chyba będę musiał sam przetłumaczyć i udotepnić
A ktoś ci broni? Tylko zrób to porządnie, nie jak kolega od moe-mechy.
Ma sie rozumieć
Dzięki za napisy do ostatniego odcinka, w końcu mogę go wyrzucić z aktualnych.
Dzięki za napisy do całej serii.
Zaraz, zaraz. Czy ten obrazek na pewno pochodzi z tego anime?
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-15 18:46:19)
wtf? Jaki screen...
Dzięki za tłumaczenie