Nie jesteś zalogowany.
Dzięki za hardki Mam takie pytanie, dlaczego przełożyliście yuusha jako waleczna? Był jakiś powód czy tak dla odmiany? Osobiście mi się to podoba, taki mały powiew świeżości.
Mój to koncept był. Poza tym będzie to trochę współgrać z tym, co zostanie później wyjaśnione odnośnie przeszłości Walecznej. Zakładając oczywiście zgodność z mangą.
Dobre, nieźle się uśmiałem
Literówka:
świetnie radzisz sobie w klientami
Mistrzostwo świata to powinno być dodane do tematu coś wesołego
Trzeci do pobrania.
Wielkie dzięki, suby pierwsza klasa.
Jak dla mnie perełka sezonu.
Spodziewałem się po trailerach że będzie kicha grubymi nićmi szyta, a tu proszę proszę
A miałem z ciekawości zacząć oglądać pierwsze pare minut i dropnąć
Najlepsze, że to nie gagi śmieszą, ani godne politowania zagrywki.
W czasie seansu rozbraja kontrast.
Nie znam mangi, ale setting i maestria zgrania godna podziwu.
Wiecie może czy dalej będzie jeszcze lepiej?
Ostatnio edytowany przez LagoonCompany (2013-04-21 01:02:18)
Chyba że bodziowi nie będzie się chciało kodować, to wtedy wracamy do wydań dla znajomych. Reszta będzie musiała się zadowolić -subami z ansi.
Możecie podziękować temu zjebowi, że od kolejnego odcinka napisy będą hardowane z Waszymi ulubionymi wstawkami odnośnie anime-online.
O nowość nie o shindena się rozchodzi Nie skomentuje tego co zrobił uploader, ale i nie skomentuje twojego rozwiązania nadal walczcie z wiatrakami, tylko ze na tym również tracą osoby oglądające DDL
PS. Zanim zaczniecie mnie jechać, to zaznaczam ze onlajna nie popieram, raczej promuje ściąganie anime
Ostatnio edytowany przez Witax (2013-04-21 10:43:05)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Besamir napisał:Możecie podziękować temu zjebowi, że od kolejnego odcinka napisy będą hardowane z Waszymi ulubionymi wstawkami odnośnie anime-online.
O nowość nie o shindena się rozchodzi Nie skomentuje tego co zrobił uploader, ale i nie skomentuje twojego rozwiązania nadal walczcie z wiatrakami, tylko ze na tym również tracą osoby oglądające DDL
PS. Zanim zaczniecie mnie jechać, to zaznaczam ze onlajna nie popieram, raczej promuje ściąganie anime
Ja nie czuje żebym coś tracił rozwiązanie popieram w 100% dużo lepsza opcja dla takiego szaraczka jak ja niż subu tylko dla znajomych
Aż przypomina mi się akcja grupy Dattebayo, co wstawiali obrazki "antyYoutubowe" na początku odcinka.
No cóż, trzeba się dostosować do tej decyzji.
Witax napisał:Besamir napisał:Możecie podziękować temu zjebowi, że od kolejnego odcinka napisy będą hardowane z Waszymi ulubionymi wstawkami odnośnie anime-online.
Ja nie czuje żebym coś tracił rozwiązanie popieram w 100% dużo lepsza opcja dla takiego szaraczka jak ja niż subu tylko dla znajomych
Nie chodziło mi o te wstawki trollowe, tylko powiedzmy wydania dla Vipów Dla mnie to jest paranoją Crane świetnie to rozwiązał
Ostatnio edytowany przez Witax (2013-04-21 11:09:45)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Wstawki nie przeszkadzają.
Ale wiecie co?
Raczej przydało by się dostęp na rangi do hardków.
Albo podpuchy typu softy z google translate.
Albo pomieszać obie metody.
Jbc jestem chętny na dodanie do grupy Vipów.
Sposób wydawania ~Camizi'ego nie przeszkadza.
Sposób wydawania ~Camizi'ego nie przeszkadza.
Nie przeszkadza dopóki jesteś w gronie VIPów. Ale wrzucanie na ansi translacji google przed normalnymi wydaniami, byłoby o wiele lepsze.
Jak nie jedne onlajny to drugie... Wstawki da się przeboleć, ale jakby co, to także chętnie bym się zgłosił po vip karte. ; >
Ale wrzucanie na ansi translacji google przed normalnymi wydaniami, byłoby o wiele lepsze.
Wydaje mi się, że byłoby to skuteczne na krótką metę. W końcu nawet oni się połapią.
Jacy władcy marionetek
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.