Nie jesteś zalogowany.
BB napisał:KieR napisał:Pokaż spoilerNie tytan, a jedynie będzie posiadał umiejętność zamiany w tytana.Pokaż spoilerKieruś ale jeszcze kilka rozdzialow i dowiemy sie, ze cala ludzkosc zostala zmieniona w tytanow co z reszta bylo napomkniete gdy Connie wrocil do wioski. Wiec pisanie, ze Eren nie jest pelnoprawnym Tytanem to blad, bo pewnie okaze sie, ze nigdy tak naprawde nie bylo tytanow, tylko ludzie z umiejetnoscia zmiany w nich.Gamedor, tak to też:P
Pokaż spoilerWątpię, większość tytanów o bezmózgie stworzenia nie zdolne do racjonalnego myślenia, więc to mało prawdopodobne, żeby ludzie sami z siebie się w tytanów przemieniali. Już bardziej możliwym faktem jest, że "efekt" przemiany w tytana to jakiś stary rodzaj broni biochemicznej, którą waliło się w wroga, a wtedy połowa jego sił przemieniała się w te bezmózgie stworzenia i pożerała resztę tych zły, ale ostatecznie coś musiało pójść nie tak i owy wirus wymkną się spodkontroli, coś ala Biohazard.
BB napisał:KieR napisał:Pokaż spoilerNie tytan, a jedynie będzie posiadał umiejętność zamiany w tytana.Pokaż spoilerKieruś ale jeszcze kilka rozdzialow i dowiemy sie, ze cala ludzkosc zostala zmieniona w tytanow co z reszta bylo napomkniete gdy Connie wrocil do wioski. Wiec pisanie, ze Eren nie jest pelnoprawnym Tytanem to blad, bo pewnie okaze sie, ze nigdy tak naprawde nie bylo tytanow, tylko ludzie z umiejetnoscia zmiany w nich.Gamedor, tak to też:P
Pokaż spoilerWątpię, większość tytanów o bezmózgie stworzenia nie zdolne do racjonalnego myślenia, więc to mało prawdopodobne, żeby ludzie sami z siebie się w tytanów przemieniali. Już bardziej możliwym faktem jest, że "efekt" przemiany w tytana to jakiś stary rodzaj broni biochemicznej, którą waliło się w wroga, a wtedy połowa jego sił przemieniała się w te bezmózgie stworzenia i pożerała resztę tych zły, ale ostatecznie coś musiało pójść nie tak i owy wirus wymkną się spodkontroli, coś ala Biohazard.
Gamedor, bedzie to wyjasnione wiec nie psuj sobie juz seansu, albo jeszcze lepiej, siegnij po mange.
Ostatnio edytowany przez BB (2013-05-06 14:39:22)
Proponuję zrobić temat dla mangi i tam pisać
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Heh:
Ostatnio edytowany przez Gamedor (2013-05-07 04:14:14)
O co biega z tym obrazkiem?
Enzymy trawienne występujące w ślinie tytanów rozpuściły mu połowę mordy. Zupełnie jak woda WC kostkę w sedesie.
Nie oglądam onlajn!
Bo choć jedno nad nami niebo, każdy co innego widzi w nim.
I z tylu chmur ponad głową czarną Ty, a ja różową wybrałbym. ♫♪
Heh:
Pokaż spoilerhttp://cdn.kampai.pl/upload/pics/posts/ … 5NuE.jpg?2
( Chodzi Eren koło drogi nie ma ręki ani nogi )
dobre
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
w google dopiero niezłe spoilery można zobaczyć.
Spoiler dotyczy MANGI więc jak NIE CZYTASZ MANGI TO NIE PATRZ :
w google dopiero niezłe spoilery można zobaczyć.
Spoiler dotyczy MANGI więc jak NIE CZYTASZ MANGI TO NIE PATRZ :
Pokaż spoiler
No i? Czym chwiałeś się pochwalić? Że wyszperałeś w necie... Jak chcesz, mogę ci więcej soilerów zaserwować, tylko uderz na PM.
Ostatnio edytowany przez KieR (2013-05-07 21:45:31)
Ale faktycznie zdałoby się zrobić osobny wątek dla mangi, bo czytanie postów "spoiler", "spoiler", "spoiler", "spoiler", "spoiler" ciekawe nie jest.
edit down: O dzięki ci dobry człowieku, jam zbyt leniwa
Ostatnio edytowany przez coellus (2013-05-07 22:26:30)
Ty dulowaty userze!
Ale faktycznie zdałoby się zrobić osobny wątek dla mangi, bo czytanie postów "spoiler", "spoiler", "spoiler", "spoiler", "spoiler" ciekawe nie jest.
Zwłaszcza, kiedy łyka się te wszystkie spoilery. Sam ich nie szukam, ale jak gdzieś jest spoiler do otworzenia, to nie mogę się powstrzymać.
Co do anime - cieszy, że nie idą w dół. Niby jest trochę emocenia, ale tragedii nie ma, zwłaszcza, że powody do robienia w gacie jak najbardziej są.
Ostatnio edytowany przez Subarashi (2013-05-08 12:01:10)
Zwłaszcza, kiedy łyka się te wszystkie spoilery. Sam ich nie szukam, ale jak gdzieś jest spoiler do otworzenia, to nie mogę się powstrzymać.
Co do anime - cieszy, że nie idą w dół. Niby jest trochę emocenia, ale tragedii nie ma, zwłaszcza, że powody do robienia w gacie jak najbardziej są.
No ja spoilerów nie otwieram, zwłaszcza że baję zaczęłam oglądać, ale chciałam właśnie zerknąć do tematu, a tu same spoilery. A jak jeszcze ich nie otwieram, to z punktu widzenia osoby, która ogląda tylko anime, nie czyta mangi, to temat jest najzwyczajniej w świecie pusty. To chyba jeszcze gorsze niż mimowolne otwieranie spoilerów.
Ostatnio edytowany przez coellus (2013-05-08 13:21:28)
Ty dulowaty userze!
Wiec aby wam sie lepiej zylo, proponuje wszystkie posty ze spoilerami przeniesc do tematu z manga.
Ja jeszcze dodam, że często nie wiadomo, czy w spoilerze faktycznie siedzi spoiler, czy po prostu obrazek.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Więc wypada wprowadzić tradycje podpisywania spoilerów: [ spoiler=tekst ]
Spoiler wyżej też zawiera obrazki, więc możecie bez obaw go otworzyć.
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2013-05-08 14:46:18)
Chyba lepszy by był osobny tag dla "ukrytych" obrazków .
Mega Spoiler!
Ostatnio edytowany przez Gamedor (2013-05-09 03:08:01)
Co za duzo to nie zdrowo, juz nie spoilerujmy zwlaszcza ze ten ostatni spoiler Gamedora, moze byc z pewnoscia nazywany MEGA, nie radze nawet w niego zagladac, osoby ktore nie znaja mangi popsuja sobie tylko seans animu.
Edit:// Prosba do moderatora by wydzielil posty ze spoilerami i przeniosl do odpowiedniego tematu z manga SnK.
Ostatnio edytowany przez BB (2013-05-09 09:29:13)
Wrzucanie spoilera za spoilerem w temacie przeznaczonym do dyskusji o w/w ANIME mija się z celem tego tematu.
Gamedor
Za ten spoiler, który wrzuciłeś powinieneś dostać co najmniej upomnienie. Fakt, użyłeś "spoilera" więc teoretycznie wszystko jest w porządku. Natomiast nie zapominaj, że jest wiele osób, które mimo wszystko przeglądają te spoilery. Twój spoiler w pewnym sensie zepsuł mi seans.
Za tak skretyniały ruch sugeruję Tobie zmienić avatar, gdyż postać z tego obrazka charakteryzowała się wysokim poziomem intelektu!
Pozdro!