Nie jesteś zalogowany.
Co trzeba zrobić, żeby ten link zadziałał czy nie wiem jak to ująć, bo jak już go znalazłem i wkleiłem do przeglądarki to w chromie zero reakcji a w firefoxie że plik jest uszkodzony i nie można obejrzeć wideo
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Bo musisz go zapisać na dysk? Używam lisa.
Wydaje mi się, że ta odpowiedź zawiera wszelkie potrzebne wskazówki do pobrania tego odcinka.
Mi w Chromie normalnie pobrało.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-05-24 17:44:07)
Nie rozumiem, ogólnie wiem ,że jak sie kliknie na link jakiś na stronach np z plikiem wideo i kliknę prawym przyciskiem myszy to mam opcje zapisz element docelowy jako i wtedy wyskakuje co to jest. I tutaj zapisałem sobie plik txt na dysku bo ten akurat był pod nazwą Hataroku 08 ale link z pliku jak wkleję do przeglądarki jako adres strony to w chromie jak pisałem zero reakcji a w lisie tez to co pisałem
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
To użyj po prostu jakiejś innej przeglądarki. Chyba nie masz samego FF i Explorera?
Ty dulowaty userze!
Mam chroma i firefoxa IE to syf i nie używam
Czy przy każdym "_ odcinek już do pobrania" będzie pytanie: jak go pobrać? Jeżeli nie da się na jednej przeglądarce lub na kolejnej to znaczy, że zainstalowałeś jakąś wtyczkę z której te dwie przeglądarki korzystają... Ja ściągam przez Operę i już mam 10%
No bo to jest taki super zaawansowany system, który automatycznie wykrywa ludzi z bajek-online i nie pozwala ściągać.
A tak poważnie - proponuję użyć Opery albo dowolnego akceleratora pobierania (mi tam działa normalnie w FF ).
@Edytka
Jak będzie powyżej 500 porań (tak, wiem, nierealne), to bodzio odstawi taniec brzucha (przynajmniej tak mówił).
Ostatnio edytowany przez Besamir (2013-05-24 17:56:29)
Chyba tak, bo ja mogę pobrać.
osa0072, użyj wyobraźni, dasz radę.
Nie oglądam onlajn!
Bo choć jedno nad nami niebo, każdy co innego widzi w nim.
I z tylu chmur ponad głową czarną Ty, a ja różową wybrałbym. ♫♪
Co trzeba zrobić, żeby ten link zadziałał czy nie wiem jak to ująć, bo jak już go znalazłem i wkleiłem do przeglądarki to w chromie zero reakcji a w firefoxie że plik jest uszkodzony i nie można obejrzeć wideo
Ja zrobiłem tak skopiowałem link do pobrania i wkleiłem go do IDM i się ściąga
Heh, a gdyby dalej nie działało (bo przecież przeglądarki to nie akceleratory pobierania!) to wystarczy wklepać link do jakiegoś pobieracza, np. plugin do FireFoxa, jakieś bzdety typu FlashGet i inne akceleratory. Przecież nikt nie wymusza na nas pobierania bezpośrednio przy pomocy przeglądarki.
No bo to jest taki super zaawansowany system, który automatycznie wykrywa ludzi z bajek-online i nie pozwala ściągać.
A tak poważnie - proponuję użyć Opery albo dowolnego akceleratora pobierania (mi tam działa normalnie w FF ).@Edytka
Jak będzie powyżej 500 porań (tak, wiem, nierealne), to bodzio odstawi taniec brzucha (przynajmniej tak mówił).
Czy te 500 pobrań może być z jednego ip?
Jakby był jakiś cyrograf krwią podpisany i miała 100% pewność, że bodzio ten taniec przed jakąś kamerką online odstawi, to pewnie bym i pobrała te 500 razy, nawet dynamiczne IP mam, więc nikt mi nic nie udowodni, a tak to... bodzio to bodzio, on już tyle naobiecywał
Ostatnio edytowany przez coellus (2013-05-24 18:29:45)
Ty dulowaty userze!
Besamir napisał:No bo to jest taki super zaawansowany system, który automatycznie wykrywa ludzi z bajek-online i nie pozwala ściągać.
A tak poważnie - proponuję użyć Opery albo dowolnego akceleratora pobierania (mi tam działa normalnie w FF ).@Edytka
Jak będzie powyżej 500 porań (tak, wiem, nierealne), to bodzio odstawi taniec brzucha (przynajmniej tak mówił).Czy te 500 pobrań może być z jednego ip?
Ktoś naprawdę chce zobaczyć, jak bodzio tańczy?
Chociaż zapewne jakieś panie byłyby zainteresowane.
Liczba pobrań już przekroczona.
Dziękuję za napisy
Ostatnio edytowany przez Takto ^_^ (2013-05-24 18:33:05)
Gdyby Bogusz miał zatańczyć taniec brzucha przed kamerą, zmieniłbym plany i przyjechał do tego Szczecina wcześniej i polewałbym go przed kamerą szampanem (Carskoje igristoje). Te 500 pobrań to najmniejszy problem.
Nic nie obiecywałem. To po prostu Besamir za dużo czasu ze mną pisze i mu się udziela trollolo~
Tak swoją drogą, to 7 epek był tłumaczony przez bodzia? Bo widzę dokładnie tego samego orta I stopnia co ostatnio w Gargantii
Ty dulowaty userze!
Nic nie obiecywałem. To po prostu Besamir za dużo czasu ze mną pisze i mu się udziela trollolo~
Dobra, dobra, najpierw piszesz jedno, a teraz będziesz się tutaj wykręcał.
Tak swoją drogą, to 7 epek był tłumaczony przez bodzia? Bo widzę dokładnie tego samego orta I stopnia co ostatnio w Gargantii
Pokaż spoilerMniejsza o to, kto tłumaczył. Chłopaki, żądza, żądni etc. piszemy przez "ż", nie "rz". Tak na przyszłość, bo w wersję o wypadku przy pracy trudno mi będzie uwierzyć
Siódmy epek tłumaczyłem ja (zresztą wszystkie inne też). Wcale się jakoś nie dziwę, że walnąłem tam jakiegoś orta. Już różne dziwne rzeczy widziałem w moich napisach. Tak to jest, jak się wydaje bez korekty. No nic, w skrypcie poprawione. Dalej mam w planach wydać to na BD, jeśli będą dostępne jakieś normalne rawy w 720p, żebym nie musiał tego kodować, będzie wtedy jak znalazł.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2013-05-25 10:58:21)