Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Fundamentem fabuły są losy Haruhiko Amami, chłopaka z małego nadbrzeżnego miasteczka. Miejsce to wyróżnia nigdy nie znikająca tęcza, oraz niezwykła moc, znana właśnie jako „Gift” (Dar), której każdy mieszkaniec może użyć tylko raz w życiu. Moc, pozwalająca spełnić niemal każde życzenie – dla ukochanej osoby. Jednak jeśli uczucia obdarowującego i obdarowywanego nie współgrają, są jednostronne lub w jakiś sposób spaczone, ogromna moc Daru może mieć dalekie od dobroczynnych efekty. Haruhiko ma dwie sympatie z dzieciństwa: młodszą o rok, mieszkającą w sąsiedztwie, Kirino oraz rówieśniczkę, „siostrzyczkę” Riko, sierotę przygarniętą przez ojca Haruhiko, którą później kłopoty finansowe rodziny zmusiły do zamieszkania z dalekimi krewnymi. Pewnego ranka, jak co dzień, Kirino przyjdzie obudzić go przed szkołą – a tym razem także pokazać się pierwszy raz w seifuku (mundurku) liceum, do którego pójdą razem. Jednak firma ojca odnosi sukcesy, a tego samego popołudnia na progu na Haruhiko czekać będzie także Riko… Dawne uczucia powracają z całą mocą. Kogo ostatecznie wybierze Haruhiko? Jak młodzi poradzą sobie z własnymi uczuciami, presją otoczenia (nawet jeśli Riko i Haruhiko nie łączą żadne więzy krwi, wciąż postrzegani są jako rodzeństwo), jak na to wszystko zareaguje Kirino? Do tego dochodzą nieprzewidziane efekty, wywoływane przez Dar…
Opis pochodzi ze strony anime.tanuki.pl
O projekcie:
Lider Projektu: KiRA
Tłumaczenie: KiRA
Korekta: MareImbri
Timing: Rakuda
Typesetting: KiRA, Rakuda
Karaoke: KiRA
Efekty: KiRA
Kodowanie: KiRA
Quality Check: Rambo
Dane techniczne:
Video: 848x480, x264, 1300 kbps
Audio: OGG Vorbis
Źródło: DVDrip,
Witam mam takie pytanie, czy można odświeżyć to anime ?? bo nie mogę znaleźne sprawnych linków.
Ok będę bardzo wdzięczny.
Czy ktoś posiada to wydanie i mógłby się nim podzielić?
Ja mam. Mogę ci wrzucić na Mega(albo cokolwiek innego) za napisy do syrenki
Ponoć Nindon postara się zrobić ponowny reup.
Ja też byłbym chętny, jeśli to nie problem?
Ostatnio edytowany przez Witax (2013-05-26 16:01:48)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Camizi napisał:Czy ktoś posiada to wydanie i mógłby się nim podzielić?
Ja mam. Mogę ci wrzucić na Mega(albo cokolwiek innego) za napisy do syrenki
Co? Chcesz handlować czyimś relkiem? Dobrze widzieć.
Mam linki na Mega. Jak ktoś chce to niech wyśle mi wiadomość.
Gift ~Eternal_Rainbow~ [Mró-chan]
Kto ma chrapkę na inne moje upy wypisane na anfo, pisać na gg
Mogę ci wrzucić na Mega(albo cokolwiek innego) za napisy do syrenki
Gdybym je przehandlował, zachowałbym się nie fair w stosunku do tych wszystkich, którym odmówiłem dostępu do moich napisów. W każdym razie dzięki za linki, mimo że skorzystam z tych Nindona.
Dziękuję.
Taku napisał:Mogę ci wrzucić na Mega(albo cokolwiek innego) za napisy do syrenki
Gdybym je przehandlował, zachowałbym się nie fair w stosunku do tych wszystkich, którym odmówiłem dostępu do moich napisów. W każdym razie dzięki za linki, mimo że skorzystam z tych Nindona.
Nindon napisał:Dziękuję.
Nindo i Taku Dziękuje Chętnie ci bym dał suby do Syrenek ale to by było nie fair w stosunku do Camizi
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Sam przyłączam się do podziękowań : )
Strony 1