Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
L0NGER, nie czepiaj się moich ocen wystawianych po pijaku. Sam nie jesteś lepszy przy innych tytułach. A o gustach się nie dyskutuje, więc nie wszczynam wojny.
masz tutaj wyjaśnione
Każdy fan (a nawet antyfan) anime ma prawo oceniać po swojemu (podobnie jak ty Sado, Sacredus, L0NG3r czy LordCrane). Nie krytykuję waszych opinii, ale oczywiście się z nimi nie zgadzam. Jak już pisałem anime bardzo mi się podobało pod prawie każdym względem. Miało całkiem fajnych bohaterów (i oczywiście bohaterki), było wzruszające (ten jeden odcinek to po prostu wyciskacz łez), śliczne wizualnie, miało bardzo dobrą oprawę dźwiękową i naprawdę wpływało na emocje i dlatego oceniłem je 9/10.
Wiadomo, że prawie każde anime ma swoich hejterów (GC nie jest wyjątkiem), ale jak widać dobrze robię, że zazwyczaj nie czytam opinii (tym bardziej recenzji) o danej serii przed jej obejrzeniem (tylko bym sobie popsuł nastrój), a teraz już sam wiem jak dobre było.
Nie uważam tego anime za najlepsze (10/10 przecież nie otrzymało), ale pozytywnie się wyróżnia od większości innych (ma w sobie to coś za co uwielbiam anime).
Oceniając poszczególne elementy anime:
Grafika/animacja/kreska - 10/10
Fabuła - 8/10
Postacie 8/10
Muzyka 9/10
Więc jak widać średnio wychodzi 9/10.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2013-05-28 22:52:57)
Strony Poprzednia 1 2