Nie jesteś zalogowany.
Są, a przynajmniej na BD .
日本語リニアPCM5.1ch&2.0ch/日・英・中字幕
Ostatnio edytowany przez FAiM (2013-05-31 11:59:23)
Komuś udało się zdobyć płytę anime Kotonoha no Niwa, który miał dzisiaj premierę (rozdawali każdemu, kto był na pierwszym pokazie - http://www.kotonohanoniwa.jp/page/item.html). Nie wiadomo, czy są eng suby:
Och, dzięki, dzięki, dzięki! Nawet jeśli nie ma jeszcze angielskich subów, to chętnie chociaż zobaczę co tym razem wyszło panu Shinkai
A ja myślałem, że to jakiś cam
[edit]
Albo to był fake, albo wyjątkowo japońce szybko zadziałali, bo tego torka nie ma już na nyaa
Zdążył może ktoś to pobrać?
Ostatnio edytowany przez ill (2013-05-31 12:39:33)
GG: 1677958
> This is real; the other torrent was accidentally deleted because I hit the wrong button. Sorry for the confusion.
Ostatnio edytowany przez FAiM (2013-05-31 12:50:18)
Free! PV2 - ver. Haruka Nanase
Ostatnio edytowany przez FAiM (2013-06-03 18:46:15)
Buddha 2 - PV
"Buddha 2" is the second series in a trilogy for one of Osamu Tezuka's representative works, "Buddha."
In this series, a very fortunate prince discards his status and goes on an adventurous journey to Siddhartha.
Involving the people he meets on his way, the story develops on a magnificent scale.
"Buddha 2" Official Site: www.buddha-anime.com
© 2014 "Osamu Tezuka's Buddha 2" Production Committee
Ostatnio edytowany przez Gerard (2013-06-01 18:10:43)
Buddha 2 - PV
"Buddha 2" is the second series in a trilogy for one of Osamu Tezuka's representative works, "Buddha."
In this series, a very fortunate prince discards his status and goes on an adventurous journey to Siddhartha.
Involving the people he meets on his way, the story develops on a magnificent scale."Buddha 2" Official Site: www.buddha-anime.com
© 2014 "Osamu Tezuka's Buddha 2" Production Committee
Nareszcie jakieś potwierdzone informacje, szkoda tylko, że za rok, ale tłumaczyć i tak będę (o ile będzie z czego).
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Free! PV2 - ver. Makoto Tachibana
Free! PV2 - ver. Nagisa Hazuki
Free! PV2 - ver. Rei Ryūgazaki
Ostatnio edytowany przez FAiM (2013-06-04 21:38:04)
Nie wiem co to jest, ale to chcę, i to bardzo chcę.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Nie wiem co to jest, ale to chcę, i to bardzo chcę.
To mało wiesz.
Demonis Angel napisał:Nie wiem co to jest, ale to chcę, i to bardzo chcę.
To mało wiesz.
Wiem, że nic nie wiem, czyli jednak coś wiem, ale skoro nic nie wiem, to nic nie wiem, przez co świadomość niewiedzy można uznać za wiedzę, a z tego wynika, że jednak coś wiem, dlatego to zdanie jest nielogiczne, gdyż niewiedza prowadzi do wiedzy, co już jest bardzo logiczne, bo jak człowiek chce, to może.
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2013-06-06 22:43:28)
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Długie tytuły zawsze były do kitu
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Rozumiem, że "Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai." traktujesz jako wyjątek potwierdzający regułę.
Akuma no Riddle - Info
At a boarding girls’ high school where every student is assassin, they target only one life – “Ichinose Hare”. Similarly, “Azuma Tokaku” is an assassin who transferred schools to target her, however she gradually became attracted to “Hare” and decided to protect her. Extreme school life START!
By the author of “Working!!,” this 4-koma features the staff of the health and welfare section of the ward office of a certain city. Newcomers Hasebe Yutaka, Yamagami, Miyoshi Saya, and their supervisor Ichimiya Taishi go through the everyday quirks of working at their office.