Nie jesteś zalogowany.
Oglądanie i tłumaczenie skończyłem na 6 odcinku. Wczoraj zabrałem się za 7 i dzisiaj wrzuciłem. Właśnie skończyłem oglądać 8 i jeszcze dzisiaj zabiorę się do roboty.
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Tak, kocham go xD[tak jak industrial] Już dawno zauważyłem, że Ty również "w tym" siedzisz.
Ostatnio edytowany przez seba609 (2012-08-21 16:41:39)
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
No proszę. Wszystkie grupy bardzo dobrze znam xD Niestety, nie bywam na koncertach.
Dodam, żeby nie usunęli za spam: torrent z Casshanem żyje już własnym życiem, dziecko wyleciało z gniazda. Śmiało zasysać. Po cichu mam nadzieję, że jakaś dobra dusza doda mego relka na bakabt.
Następne anime w kolejce do hardka to Ozma.
Oto i następny hardek:
Ozma
Skrypty zostały poprawione. Dodano OP, ED oraz "wywiad" z twórcą anime na początku 1 odcinka.
Dzisiaj będę seedował do około 4.
Nic nie porzucił, po prostu ostatnio rzadko jest aktywny. Prawdopodobnie jak znajdzie trochę więcej czasu, to wznowi projekty. Np. ostatni raz z nim na gg miałem kontakt 25 września.
A ja juz zacząłem po ang lecieć. To jednorazowy skok czy może znak nadziei?
Lecę kolejny odcinek [8 minuta], więc coś tam jeszcze wrzucę. Chociaż tę serię chciałbym skończyć
To łap xD
Seto 12[v2]
Ostatnio edytowany przez seba609 (2013-06-02 03:36:21)
A co z Lupin the Third: Mine Fujiko to Iu Onna?
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Wszystko będzie ^^
Dziewczyna cię rzuciła i zdałeś egzaminy - szczęśliwy jak skowronek wróciłeś do robienia napisów?
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-06-01 09:39:36)
Rzuciła?
Proszę nie zaśmiecać tematu.
Wszelkie żale, obelgi, pytania proszę słać na pw - odpowiem na wszystkie wiadomości
Ostatnio edytowany przez seba609 (2013-06-01 09:43:13)
To poczekasz kolejne dwa