Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
12 odcinkowa adaptacja powieści autorstwa Noriko Ogiwara w wykonaniu P.A. Works.
OP: "Small worldrop (スモルワールドロップ)" by Annabel
ED: "Yokan (予感)" by Masumi Ito
>> PV1 << >> PV2 <<
Ostatnio edytowany przez FAiM (2013-03-17 11:26:26)
Landszafty ładne, ale parę CG wręcz poraża sztucznością. Główna, "Przepraszam, Że Żyję", bohaterka jest okropna. Postać chłopaka też wydaje się być mocno płaska. A kiedy sobie przypomnę, jak ostatnio P.A. Works bawiło się w "tajemnice" w Anotherze...
Średnio wierzę w ten tytuł, ale to się zobaczy po ~trzecim odcinku.
Myślałem, że będzie gorsze. Przeleciałem przez 3 odcinki, trochę bardzo wiało nudą, ale nie zostałem jakoś przesadnie odrzucony przez nadmierną głupotę bajki. Postaci strasznie średnie, ogólnie niby coś tam się dzieje, ale jednak człowiek przy tym przysypia. 2,5/5
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Albo ja jestem za głupi na to animu, albo ta produkcja to strasznie monotonny i przynudzający twór. Sytuacji nie poprawia fakt, że przez te 9 epów nie dowiedziałem się praktycznie niczego odnośnie tego, o co tam chodzi. Jest sobie dziewoja, w której to rezyduje(albo i nie) tajemniczy duch i owa dziewoja ma swojego rycerza, któremu brak konia, zbroi, miecza i charakteru.
Ostatnio edytowany przez Asparte (2013-06-03 18:24:03)
Strony 1