Nie jesteś zalogowany.
Cześć, wszyscy są fanami czegoś innego ale mam kilka pytań co do tycha anime Sailor moon, Bleach, Onegai teacher.
"Sailor moon" :
- czy uważacie że koniec odcinka 200 jest fatalny, Usagi się przedstawia i mówi ,że jest płaczliwa i roztargniona, ale jest wojowniczką o miłość i sprawiedliwośc. Zanim się skończyło to miałem inne wyobrażenie tego końca. Czy terz się wam to niepodobało?
- jaką najbardziej serie lubicie ????????
- jaka jest wasza ulubina postać "Sailor Moon"?
- czy wy też wzruszyliście się na ostatnim epizodzie "Sailor Moon" czyl na 200 epku
"Bleach" :
- jaka jest wasza ulubiona postać z Bleach(a)?
- czy Ichigo odzyska swoją bankaii?
- czy też wam się wydaje po obejżeniu tych 70 epków że Inoue, Rukia są zakochane w Ichigo?
"Onegai Teacher" :
- czy podobało się wam cała anima?
- czy uważacie,że końcówka jest super 12 epka bo ja uważam,że tak.
- czy podobał wam się special tzw 13 epizod i zakończenie?
- ja tylko nie rozumiem zakończenia w 13 epku czy jest,że podkoniec wszyscy plotkują na temat Keiego i Mizuko,że to zrobili ja nie kapuje tego??; bo w seri "Onegai Twins" są raze już jako małżeństwo odtajnone a gdzie ta wpadka gdzie rozwinięcie.
Zasady odpowiedzi:
1. Przy każdej odpowiedzi np: "Sailor Moon" ; stawiacie znacze SM przy "Bleach(u) B a przy "Onegai Teacher" OT.
2. Przy każdej odpowiedzi i pytaniu co zadajesz:D
Hehe, właśnie miałem napisać to co Arry Jak chcesz pogadać o Onegai to załóż wątek o tym (chyba że już taki jest). Z resztą tytułów podobnie. Może nie dla Ciebie, ale dla wielu osób (w tym dla mnie) czytanie takiego multiwątku jest katorgą.
OT,
Wydaje mi się, jestem tego pewny, że na końcu serii ludzie w szkole plotkują o Kei'u i Mizuho nie dlatego że to zrobili(nie wiem co wg ciebie znaczy "to"), lecz chyba chodzi o to , że widziano Kei'a z z matką i siostrą Mizuho na mieście oraz o to, że Kei i Mizuho zą razem[yahoo], są parą(co jest najpiękniejsze:D:D)
A końcówka 12 epa jest zajefajna. Zaskoczyła mnie, bo nie sądziłem, że Kei zapamięta swą ukochaną. Ale na szczęście zapamiętał Mizuho[yahoo]. To było szczęście.
13 ep=OAV'ka była przezabawna:-D:-D:-DUśmiałem się jak nigdy.