#1 2006-03-03 16:41:45

Bankaii
Użytkownik

Sailor Moon, Bleach, Onegai Teacher Wypowiedz się

Cześć, wszyscy są fanami czegoś innego ale mam kilka pytań co do tycha anime Sailor moon, Bleach, Onegai teacher.
"Sailor moon" :
- czy uważacie że koniec odcinka 200 jest fatalny, Usagi się przedstawia i mówi ,że jest płaczliwa i roztargniona, ale jest wojowniczką o miłość i sprawiedliwośc. Zanim się skończyło to miałem inne wyobrażenie tego końca. Czy terz się wam to niepodobało?
- jaką najbardziej serie lubicie ????????
- jaka jest wasza ulubina postać "Sailor Moon"?
- czy wy też wzruszyliście się na ostatnim epizodzie "Sailor Moon" czyl na 200 epku
"Bleach" :
- jaka jest wasza ulubiona postać z Bleach(a)?
- czy Ichigo odzyska swoją bankaii?
- czy też wam się wydaje po obejżeniu tych 70 epków że Inoue, Rukia są zakochane w Ichigo?
"Onegai Teacher" :
- czy podobało się wam cała anima?
- czy uważacie,że końcówka jest super 12 epka bo ja uważam,że tak.
- czy podobał wam się special tzw 13 epizod i zakończenie?
- ja tylko nie rozumiem zakończenia w 13 epku czy jest,że podkoniec wszyscy plotkują na temat Keiego i Mizuko,że to zrobili ja nie kapuje tego??; bo w seri "Onegai Twins" są raze już jako małżeństwo odtajnone a gdzie ta wpadka gdzie rozwinięcie.

Zasady odpowiedzi:
1. Przy każdej odpowiedzi np: "Sailor Moon" ; stawiacie znacze SM przy "Bleach(u) B a przy "Onegai Teacher" OT.
2. Przy każdej odpowiedzi i pytaniu co zadajesz:D

#2 2006-03-03 16:47:08

Arry
Użytkownik

Odp: Sailor Moon, Bleach, Onegai Teacher Wypowiedz się

Jeżeli chodzi o Bleach to odsyłam do wątku Bleach i dyskusja o nim Vol2  Oto link

90TLh

#3 2006-03-03 17:27:55

gracol
Użytkownik

Hehe, właśnie miałem napisać to co Arry smile_big Jak chcesz pogadać o Onegai to załóż wątek o tym (chyba że już taki jest). Z resztą tytułów podobnie. Może nie dla Ciebie, ale dla wielu osób (w tym dla mnie) czytanie takiego multiwątku jest katorgą.

#4 2006-03-03 17:29:33

nuito
Użytkownik

OT,
Wydaje mi się, jestem tego pewny, że na końcu serii ludzie w szkole plotkują o Kei'u i Mizuho nie dlatego że to zrobili(nie wiem co wg ciebie znaczy "to"), lecz chyba chodzi o to , że widziano Kei'a z z matką i siostrą Mizuho na mieście oraz o to, że Kei i Mizuho zą razem[yahoo], są parą(co jest najpiękniejsze:D:D)

A końcówka 12 epa jest zajefajna. Zaskoczyła mnie, bo nie sądziłem, że Kei zapamięta swą ukochaną. Ale na szczęście zapamiętał Mizuho[yahoo]. To było szczęście.
13 ep=OAV'ka była przezabawna:-D:-D:-DUśmiałem się jak nigdy.

Stopka forum

© Animesub.info 2024