Nie jesteś zalogowany.
A poważnie i na temat, będzie się coś działo w tym kierunku?
Ty dulowaty userze!
paskud napisał:coellus napisał:paskud, ogarnij się.
Nie muszę, jestem ogarnięty. A ty jak zwykle gdy brak ci argumentów, bo prawdę piszę, to rzucasz coś w stylu "ogarnij się" (zamiast zamiast przyznać, że mam rację).
Poza tym nie muszę się "ogarniać", bo jestem cały czas ogarnięty.Tak, ogarnięty jak kupa liści w parku późną jesienią. Zresztą podwójne "zamiast" niech będzie papierkiem lakmusowym twojego "ogarnięcia".
Nie wiem, naprawdę mam cię traktować jak debila i tłumaczyć jak krowie na rowie, że qwig sobie jaja robi, a ty to bierzesz na serio i dalej wywodzisz megakretyńskie teorie, że na fejspalm człowieka bierze?
Ogólnie to jest tak głupie, że nawet podejrzewam, że twój kolega ofca się z ciebie nawala, ale kij was wie.
Jakie ph wskazuje ten papierek lakmusowy?
Ponadto ja jak byś nie zauważyła długiej cytacji w moim poście, piłem w nim do rozważań osoby o nicku "ep!c" - no chyba, że jesteś taka miła i otwarcie właśnie dajesz do zrozumienia wszystkim (moderacji i użytkownikom), że konto ep!c jest multikontem qwig'a - i należy obydwa konta zbanować (zgodnie z regulaminem).
Tak więc, znów ci muszę podziękować - tym razem za pomoc w utrzymaniu czystości na tym forum i podaniu pomocnej ręki w walce z falą multikont.
Ps. Są 2 takie stare powiedzenia które tutaj świetnie pasują:
1. "nie ucz ojca dzieci robić"
2. "Powaga zabija powoli" (joemonster - jak byś nie wiedziała)
Ostatnio edytowany przez paskud (2013-06-12 01:06:25)
A poważnie i na temat, będzie się coś działo w tym kierunku?
Tak, omawiamy, jak to ogarnąć. Kane dopiero jutro będzie online, wtedy podejmiemy wspólnie decyzję i damy znać.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ps. Są 2 takie stare powiedzenia które tutaj świetnie pasują:
1. "nie ucz ojca dzieci robić"
2. "Powaga zabija powoli" (joemonster - jak byś nie wiedziała)
Ja mam natomiast jedno: już przestań. Wyjdź.
blabla, epic, blablabla
Tak, obaj jesteście siebie warci. Łyknęliście ten sam kit jednakowo jak . Ale to cię w żaden sposób nie usprawiedliwia. A ja napisałam "ogarnij się" po to, żebyś na 5 minut się zastanowił, po co to napisałam i w jakim celu - innymi słowy to było twoje 5 minut, żeby się kapnąć, że coś jest nie halo. Jak zwykle nie wyszło.
coellus napisał:A poważnie i na temat, będzie się coś działo w tym kierunku?
Tak, omawiamy, jak to ogarnąć. Kane dopiero jutro będzie online, wtedy podejmiemy wspólnie decyzję i damy znać.
I całe szczęście. Pytanie, ile się tego namnoży do tej pory.
Ostatnio edytowany przez Quithe (2013-06-12 01:47:02)
Ty dulowaty userze!
I jak widać, najpierw psioczycie tak na online, a następnie czerpiecie z stamtąd pomysły.
ps. Tak więc szanujcie onlajny bo gdy sił już brak na czytanie bzdur w postach nowych trolli to z pomocą przychodzą jak zwykle niezawodne onlajny
wybacz, nigdy nie używałem serwisów z anime online, nie mam pojęcia jakie systemy tam panują (a jednocześnie nie mam nic przeciwko nim, ale to swoją drogą). Co najwyżej shindena odwiedziłem z 5 razy w życiu, a to też nie po to, aby oglądać online, ale żeby pośmiać się z komentarzy
co do systemu sms i tak się nie sprawdzi i na cholerę inwestować kasę w to, więc pisać można co się chce po prostu ot tak jeden z kolejnych pomysłów ograniczenia dostępu trolom.
edit: nie znam żadnego qwiga, a konto ep!c jest multikonetm epica, swoją drogą wiecie jak je połączyć ? xD najpierw założyłem na stronie "epic", a rok później na tym forum "ep!c", nie wiedziałem, że one są jakoś połączone:P (że jak zakłada się na forum to powstaje też na stronie i chyba vice versa).
Ostatnio edytowany przez ep!c (2013-06-12 01:05:37)
coellus, niestety usuwanie skutków mnożenia się przez pączkowanie tego kreta, to już będzie mój problem.
paskud, dla Ciebie dwie rady: 1. sprawdź, co oznacza termin "porównanie"; 2. odpuść, bo inni nie odpuszczają.
EDIT dół:
Aż zostawię ten post.
Ostatnio edytowany przez Quithe (2013-06-12 01:28:18)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
coellus, niestety usuwanie skutków mnożenia się przez pączkowanie tego kreta, to już będzie mój problem.
paskud, dla Ciebie dwie rady: 1. sprawdź, co oznacza termin "porównanie"; 2. odpuść, bo inni nie odpuszczają.
jak na moda, to całkowity brak kultury
EDIT dół:
Aż zostawię ten post.
W sumie masy rację, nie ma co zniżać się do takiego poziomu jaki reprezętuje Coellus (ktoś w końcu musi się okazać tym mądrym).
Wiem co to jest porównanie. To nie zmienia faktu, że to którym akurat coellus się posłużyła jest nad wyraz chamsie, wulgarne i obraźliwe.
No chyba, że uważasz, że w porównaniu "Łyknęliście ten sam kit jednakowo jak ." jest wszystko ok i jest w porządku mówienie tak na tym forum (w takim wypadku zapamiętam je sobie i będę tutaj stosował).
Edit. Rozumiem i dziękuję.
Ostatnio edytowany przez paskud (2013-06-12 01:50:08)
Proszę, wycięte. W zalewie dzisiejszego syfu to porównanie akurat było najmniejszym problemem.