Nie jesteś zalogowany.
No to 11 odcinek wylądował na shindenie. Pozdrowienia dla skurwiela, który przekazał im linka do odcinka. Takim oto sposobem ostatnie dwa obejrzy może z 5 osób, reszta nie ma co liczyć na jakiekolwiek linki.
Na "hieny" nic nie poradzisz...
Mhm... Świetnie, po prostu świetnie.
Dziękujemy 'onlajnowcu'...
Tumaczenie: daro_t(1-7), ~Besamir (8), Shodimaru23(9),~Zbyhany(10), b&b justaway(11)
Super zlepek. Już by brali od jednego konsekwentnie.
down: tró.
Ostatnio edytowany przez coellus (2013-06-19 15:26:43)
Ty dulowaty userze!
Tumaczenie: daro_t(1-7), ~Besamir (8), Shodimaru23(9),~Zbyhany(10), b&b justaway(11)
Super zlepek. Już by brali od jednego konsekwentnie.
A czego się spodziewałaś po onlajnach?
W końcu hiena. Jest za słaba, by polować nie większe zwierzyny, więc czeka, aż inne zwierze to zrobi.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-06-19 15:29:48)
No to nie fajnie, nic tylko podziękować jakiemuś baranowi. Swoją drogą lepiej było wydać hardka(z dopiskami), większa szansa, że nie wyląduje na shindenie(chociaż oni to już chyba nawet się wyzwiskami skierowanymi w ich stronę nie przejmują, tylko wrzucają). Jednym słowem żenua.
W sumie trzymam wszystkie prywatne wiadomości od osób, które dostały linki do Hataraku. Chyba sobie zrobię na tej podstawie czarną listę.
No to kolejna seria do dokończenia z angielskimi napisami.
Po prostu nie potrafię wyrazić swojej "radości" z tego powodu.
Po znalezieniu winnego proponuje nabić go na bambus
Ostatnio edytowany przez wtas (2013-06-19 15:38:55)
Skąd ludzie mają wiedzieć, że to właśnie oni mogą nadal otrzymywać odcinki?
A. Wywiesisz białą/czarną listę na tej stronie.
B. Tylko osoby z białej listy poinformujesz o możliwości dalszego kontynuowania subskrypcji.
C. Nie wyjdzie poza Międzynarodową Trollówkę.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-06-19 16:04:17)
Pozostaje żywić nadzieję, że załapię się do szczęśliwych wybrańców.
Skąd ludzie mają wiedzieć, że to właśnie oni mogą nadal otrzymywać odcinki?
A. Wywiesisz białą/czarną listę na tej stronie.
B. Tylko osoby z białej listy poinformujesz o możliwości dalszego kontynuowania subskrypcji.
C. Nie wyjdzie poza Międzynarodową Trollówkę.
A co ja się będę męczył z jakimś kombinowaniem? Pisać sobie może do mnie każdy. Kto linka dostanie, ten dostanie.
Ciekawe, czy burak jest z siebie dumny... Nienawidzę takiego zachowania.
W końcu hiena. Jest za słaba, by polować nie większe zwierzyny, więc czeka, aż inne zwierze to zrobi.
Ej, hien mi tu nie obrażać. Te zwierzęta wcale nie są takie słabe, jak się powszechnie sądzi, i również polują (stadem), a nie tylko czyhają na padlinę, którą zresztą żaden mięsożerca z afrykańskiej sawanny nie pogardzi.
Chcecie mi powiedzieć, że nie ukończę mojej tegorocznej ulubionej serii przez jakiegoś dzieciaka ;/
Mogę nawet browara podesłać byle by ukończyć serię! : )
No cóż, zatem pozostało mi podziękować za te 11 odcinków, które wydałeś . Świetna robota. Szkoda tylko, że w zamian za ciężką pracę, dostaje się kopa w tyłek od gimbusów z shitdena.
Be a man – the Madao way.
Na stos z tym p*tafiane*.
Szkoda, że nie obejrzę tej serii do końca z porządnym tłumaczeniem, a wszystko przez jakiegoś -denowego debila. Mimo to dzięki za przetłumaczenie tych 11 odcinków.
Wielki dzięki, za wszystkie linki jakie od was otrzymałem, oraz za genialne tłumaczenie tejże serii. A także podziękowania dla "geniusza", który to uploadował ten odcinek na -dena, i zarazem tym samym pozbawił 90% osób z listy otrzymywania kolejnych odcinków.