#61 2013-07-12 20:44:17

Tristan
Użytkownik

Odp: Fate/stay night

Kenshiro napisał:

w roli mistrza sprawdził się bardzo dobrze

W tym momencie staram sobie przypomnieć wszystkie trzy ścieżki i chwilę gdy Shirou był realnym wsparciem dla sługi... I jakoś nie znalazłem. Wszystko co robił to idiotyczne rzucanie się na pewną śmierć. W sumie to dopiero w HF pokazuje się z dobrej strony.

- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...

#62 2013-07-12 21:00:30

Kenshiro
Użytkownik

Tristan napisał:
Kenshiro napisał:

w roli mistrza sprawdził się bardzo dobrze

W tym momencie staram sobie przypomnieć wszystkie trzy ścieżki i chwilę gdy Shirou był realnym wsparciem dla sługi... I jakoś nie znalazłem.

W samym anime FSN było co najmniej kilka takich sytuacji (szczególnie przy walce z Berserkerem i Gilgameshem).

Poza tym taki Shu (GC) również przez wielu fanów nie jest lubiany, a okazał się fajnym i nie irytującym bohaterem.

Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2013-07-12 21:04:05)

#63 2013-07-12 21:09:55

Tristan
Użytkownik

Dobra przyznaję, w tych dwóch momentach faktycznie mógł coś pomóc, ale to za mało aby nazwać go bardzo pomocnym.

- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...

Stopka forum

© Animesub.info 2024