Nie jesteś zalogowany.
Tylko problem jest taki, że patch mi nie doszedł.
Roześlę wszystkim linki, jak tylko dorwę bodzia.
A już się martwiłem, że zostałem skreślony z listy i głupio było mi się upominać
A już się martwiłem, że zostałem skreślony z listy i głupio było mi się upominać
Miałem podobnie, wręcz identycznie
Ostatnio edytowany przez PluZu (2013-07-15 14:32:41)
Może dzisiaj wieczorem, ale niczego nie gwarantuję. Możecie wierzyć albo nie, ale bodziowi uwędziła się płyta główna (i w sumie nie wiadomo, co tam jeszcze), dlatego też ostatnio ciężko go złapać.
Może dzisiaj wieczorem, ale niczego nie gwarantuję. Możecie wierzyć albo nie, ale bodziowi uwędziła się płyta główna (i w sumie nie wiadomo, co tam jeszcze), dlatego też ostatnio ciężko go złapać.
Który to raz z kolei sfajczył mu się sprzęt? Bodzio ma niesamowitego pecha
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Tym razem znamy sprawce.
Już jego rodziców kosztowało to 300zł, ale dysk ledwo dycha, więc cena wzrośnie
Witam
Trochę mi głupio się pytać, wysłałem Besamir zapytanie o pacha do Monogatari. Możecie powiedzieć, czy go wyślecie, czy nie.
To może robimy zbiórkę funduszy dla kompa bodzia? na Kickstarter
Ostatnio edytowany przez Witax (2013-07-18 22:45:52)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Witam
Trochę mi głupio się pytać, wysłałem Besamir zapytanie o pacha do Monogatari. Możecie powiedzieć, czy go wyślecie, czy nie.
Jak mu się zjarał komp, to jak ma ci wysłać
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Rada na przyszłość dla kiry: Zanim się o coś zapytasz, przeczytaj kilka wcześniejszych wypowiedzi, może ktoś już oto pytał ...
Ale to komputer bodzia się fajczył, a nie Besamir.
Ale to komputer bodzia się fajczył, a nie Besamir.
No, Besamir się jeszcze nie fajczył, ale to już czas pokaż(rz)e
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Ale ja chciałem dostać pacha do pierwszego ep., a nie drugiego.
Besamir link, który mi przesłałes niedziała.
Ostatnio edytowany przez kira1984 (2013-07-19 21:21:01)
Wszystko działa, lepiej przyjrzałbyś się wpierw, jak wygląda link. Wystarczy tylko połączyć zero z jedynką, które są oddzielone.
Thx za info.
Ostatnio edytowany przez kira1984 (2013-07-19 22:06:21)
Jak tam 2 odcinek? (widzałem bodzia na forum )
Na dysku, który jest zepsuty?
Robię go od nowa, bo cóż mi zostało. (-_-)