Nie jesteś zalogowany.
Zabawne, że dziś ten filmik widziałem na PS3Site
Pewnie już było, ale może jednak ktoś jeszcze tego nie widział
2 kobiety próbujące zaparkować samochód
Zabawne, że dziś ten filmik widziałem na PS3Site
I? Bo nie kumam...:D
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
@UP
I niby co w tym wesołego?
Też się tak zastanawiam...
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Space Runaway Ideon Opening in MS Paint
Zmieniam zdanie - to jest lepsze xD
Ostatnio edytowany przez seba609 (2013-07-27 04:13:17)
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
@UP
I niby co w tym wesołego?
Bo to słaby marketing, słabej strony.
Słabej dlatego, że jak coś się reklamuję, to tematykę dopasowuje się do środowiska gdzie się to wrzuca.
By nie offtopować
Besamir napisał:@UP
I niby co w tym wesołego?Bo to słaby marketing, słabej strony.
Słabej dlatego, że jak coś się reklamuję, to tematykę dopasowuje się do środowiska gdzie się to wrzuca.
Mnie to bardziej irytuje podpieprzanie grafik od wujka google, dodawania gównianego loga i traktowanie tego jako swoje.
kishida napisał:Besamir napisał:@UP
I niby co w tym wesołego?Bo to słaby marketing, słabej strony.
Słabej dlatego, że jak coś się reklamuję, to tematykę dopasowuje się do środowiska gdzie się to wrzuca.Mnie to bardziej irytuje podpieprzanie grafik od wujka google, dodawania gównianego loga i traktowanie tego jako swoje.
To pół biedy. Każdy imageboard ma taki sam regulamin. Osoba która to wrzuca potwierdza, że posiada prawa do publikowania tego, a wiadomo, większość artów albo z Japonii, bądź skądś, i prawdopodobieństwo, że autor czuwa gdzie trafiają jego wstawki jest nikłe. Gorsze jest to, gdy taka strona łamie swój własny regulamin, a u mnie userzy zgłaszali na innych stronach swoje wstawki, i zostali olani, że to nie jest ich, chodź dowody w postaci resztek znaku wodnego, czy też skopiowanych nawet tytułów są miażdżące.
Może dlatego wszystkie strony oprócz mojej były ddosowane, ponieważ u mnie dużo oryginalnego stuffu i nikt nic nie bierze z innych polskich, bo uważają to za syf
Zarzucę jeszcze tym.
W ogóle ciekawa historia tego obrazka. W necie hejterzy znaleźli sobie oparcie w tym obrazku, odnośnie jechania po chińskich bajkach, jednocześnie nie wiedząc, że to właśnie powstało na stronach z chińskimi obrazkami
Ostatnio edytowany przez kishida (2013-07-27 10:55:54)
Space Runaway Ideon Opening in MS Paint
Gintama zapoczątkowała modę na openingi w paincie? No way.
Tutaj jest prawdziwe arcydzieło!
seba609 napisał:Space Runaway Ideon Opening in MS Paint
Gintama zapoczątkowała modę na openingi w paincie? No way.
Tutaj jest prawdziwe arcydzieło!
W temacie: Animew Music Video.
Ganguro + reggaeton + gejsze + cosplay + gothic lolity= Japonia
W sumie to może momentami jest to bardziej ohydne niż śmieszne, ale nie takie rzeczy tu bywały, a poza tym jakoś nie znalazłem tematu „Coś dziwnego”.
PS: Mam nadzieję, że tym razem nie dostanę bana, .
Na dokładkę ciekawie pomyślany sposób na „untooning” Majin Bū:
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2013-07-28 14:18:44)
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
No proszę...
WoT i czołgistki
Chodzi o podpis na trzecim obrazku?
Vincent_Law napisał:No proszę...
WoT i czołgistkiChodzi o podpis na trzecim obrazku?
Taa... Normalnie combo...
No proszę...
WoT i czołgistki
Ciekawe czy dostali pozwolenie od shindena za używanie ich loga na obrazku
Vincent_Law napisał:No proszę...
WoT i czołgistkiCiekawe czy dostali pozwolenie od shindena za używanie ich loga na obrazku
Od teraz w każdym uploadowanym przez shindena obrazku będzie napis "Uplołd wyłącznie dla Shinden Animi info. Jeżeli widzisz ten obrazek poza shindenem wiedz, że ta osoba to złodziej i nie włożyła w uplołd obrazka żadnego wysiłku."