Nie jesteś zalogowany.
Atak niezadowolonego ludu na siundena http://www.anime-shinden.info/forum/thr … post294552
Atak niezadowolonego ludu na siundena http://www.anime-shinden.info/forum/thr … post294552
Ludu? Chyba Don Kichota walczącego z wiatrakami. Jedyne, co może zrobić, to przestać oglądać na online. "Stajesz się tym, co jesz".
Podoba mi się ta składnia: " (w szczególności udostępniane jak są publicznie) "
Skoro robicie to nielegalnie i nie macie do tego prawa, to chyba czas przestać, czyż nie? Fajnie jakby przy zmianie na ansi 2 coś padło i stronka wyleciała na parę miesięcy. Wcześniej byłem w miarę neutralnie nastawiony do online, chociaż shinden nigdy mi sie nie podobał, ale teraz to przegięcie pałki... Robicie napisy i jeszcze źle wtf?
Poważnie, zastanówcie się nad zbiorowym przerwaniem robienia napisów.
"Kradzież? Wyznaczona zostala jakas cena za te, na razie darmowe, napisy? Są one udostepniane tylko prywatnie?
Jeśli jakis tlumacz chce powiekszyc swojego e-penisa, to niech robi sobie te napisy i wrzuca do fap folderu, a nie na ansi. Robota jest od fanow dla fanow i nie sadze by te odcinki zniknely, ".
Nawet dalej nie czytam. Czytanie takich bzdetów sprawia ból, że tacy ludzie mają prawo bytu...
Olać to ciepłym moczem.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Pod jednym gifem u mnie toczyła się przepychanka onlajnowa, nie mogło zabraknąć emocji
Ma ktoś statsy ile osób zarzuciło w ramach protestu tłumaczenie sezonu letniego?
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Ma ktoś statsy ile osób zarzuciło w ramach protestu tłumaczenie sezonu letniego?
Raczej mało, większość tłumaczy normalnie, a reszta udostępnia hardki lub napisy dla wybranych. Żeby taki protest miał sens musieliby się zebrać wszyscy tłumacze (przynajmniej ci aktywni i piszącą w miarę poprawnie), oczywiście doświadczonych tłumaczy zastąpili by gimnazjaliści, którzy będą robić pełno błędów, dlatego też trzeba by było im wytykać dokładnie każdy, nawet najmniejszy błąd, tak, żeby się zniechęcili do tłumaczenia.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Ariakis napisał:Ma ktoś statsy ile osób zarzuciło w ramach protestu tłumaczenie sezonu letniego?
Raczej mało, większość tłumaczy normalnie, a reszta udostępnia hardki lub napisy dla wybranych. Żeby taki protest miał sens musieliby się zebrać wszyscy tłumacze (przynajmniej ci aktywni i piszącą w miarę poprawnie), oczywiście doświadczonych tłumaczy zastąpili by gimnazjaliści, którzy będą robić pełno błędów, dlatego też trzeba by było im wytykać dokładnie każdy, nawet najmniejszy błąd, tak, żeby się zniechęcili do tłumaczenia.
Już zastąpili. Patrz suby Asparte.
W sumie ja mogę sobie postrajkować do jesieni albo zimy, albo przyszłego lata.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2013-07-30 19:10:56)
Demonis Angel napisał:Ariakis napisał:Ma ktoś statsy ile osób zarzuciło w ramach protestu tłumaczenie sezonu letniego?
Boję się je zobaczyć.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Widzę, że wakacje udane.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Demonis Angel napisał:Ariakis napisał:Ma ktoś statsy ile osób zarzuciło w ramach protestu tłumaczenie sezonu letniego?
W sumie ja mogę sobie postrajkować do jesieni albo zimy, albo przyszłego lata.
Czuje się zaszczycony. :O
@UP
Chyba czegoś nie zrozumiałeś.
@UP
Chyba czegoś nie zrozumiałeś.
Hmm, chodziło o poziom subów wypuszczanych z mojego konta. Nie mam racji?
http://www.anime-shinden.info/25918-one … l#jwplayer
xD Patrzcie od 2:35, zaraz po openingu, zanim się w końcu skapną.
http://www.anime-shinden.info/25918-one … l#jwplayer
xD Patrzcie od 2:35, zaraz po openingu, zanim się w końcu skapną.
Hahahah. xDDD Dobre!
Brawa za pomysłowość! xD
Wspaniałe tłumaczenie. To tylko pokazuje, że dzieci shindena patrzą co dodają.