Nie jesteś zalogowany.
Kogoś nieźle poniosło z tym tłumaczeniem.
"Ciągnąć łosie!"
Ostatnio edytowany przez Camizi (2013-07-31 16:44:35)
Lol, to jest oficjalne tłumaczenie?, bo widzę, że kanał ubisoftu . Pomyślałbym, że ktoś chciał graczy-tumanów strollować, dobrze się przy tym bawiąc, ale wtedy chyba nie byłoby błędów interpunkcyjnych. Smells fishy.
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2013-07-31 16:51:05)
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Nie ma to jak suchar z zeszłego wieku.
tornadoretkinia napisał:Nie ma to jak suchar z zeszłego wieku.
Wypowiadasz się w imieniu wszystkich internautów, czy tylko własnego doświadczenia?
Bo, jeśli o mnie chodzi, to pierwszy raz widzę to, czyżby za mało "no lajfił" przy necie, że nie znam takich "klasyków"?
@UP
No bo to ma tyle lat, co staż bodzia w fansubach.
O, Masa, a to widziałeś:
Wakamotorcycle. Swego czasu też go lubiłem, poświęciłem mu nawet połowę filmiku, w którym sklejałem najlepsze momenty japońskich aktorów głosowych:
Amazing Japanese Voice Actors (Seiyū) [Part 3] Chapter N○ 1.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
Wszystko fajnie, ale takiego maczka nie da się rozczytać .
Zapewne są to informacje, które już podawali na swojej stronie.
Widać nie taki chamski, skoro niektórzy (włącznie ze mną ) się z miejsca nie skapnęli
Och... czyli jeszcze kogoś bawią orty w gazetach .
A myślałem, że to treść artykułu jest "czymś wesołym".
Zidiocenie społeczeństwa jest tak duże, że na 100 Kowalskich może 4% zauważa, że coś nie gra, dwóch z nich nie wie nawet, co dokładnie. Nie kupuję gazet, ale od czasu do czasu siłą rzeczy wpadają mi w ręce darmówki (Metro, Echo) - szkoda gadać.