Nie jesteś zalogowany.
Ale jesteś świadom tego, że o wiele szybciej zrobisz to sam, nie? Tak tylko mówię.
Jeśli i tak mam pobierać, to na jedno mi wyjdzie, bo i tak będę musiał czekać i tak, a poza tym, ostatnio odzyskuje utracone dane z dysku 3TB, więc i tak mi się by to przedłużyło
Jednak jeśli się okaże, że nikt takiej wersji nie ma, albo nie będzie chciał uploadować to sam się później za to zabiorę
http://myanimelist.net/animelist/usui78 - moja lista anime ^ ^
Kompletnie nie na temat; naprawdę podziwiam to "odzyskuje dane z dysku XTB". Ostatni widzę coraz więcej takich zdań na tym forum. Kiedyś sam planowałem kupno zewnętrznego dysku, żeby trzymać jakieś badziewie, ale szybko poszedłem po rozum do głowy. Dysk w lapku i takie mega w zupełności mi wystarczy.
Poszukuje anime- [a4e]lost universe. Niestety wszystkie torrenty jakie widziałem są "martwe".
Na bakabt torek ma się całkiem dobrze.
Rzeczywiście jest torrent, ale grupy [Exiled-Destiny]. Wcześniej tylko znalazłem op/ed do ściągnięcia. Jednak ten torrent wymaga zalogowania się a moje konto jest już nieaktywne, wiec sobie trochę poczekam.
Ostatnio edytowany przez korniszon1 (2013-08-30 19:49:15)
Obie wersje są dvd, więc założyłem, że wszystko jedno. Przecież można stamtąd pobierać bez logowania.
Szkoda tylko, że amerykańska wersja DVD Lost Universe była robiona na odwal się. Nawet animację openingu zmieniali i dawali takie błędy jak "Megumi Hatashibara".
Tutaj akurat był problem z poziomu przeglądarki ale już znalazłem odnośnik do wydania [exiled-destiny]. Napisy na ansi są tylko do wydania [a4e] więc będę szukał dalej Dzięki za pomoc.
Ostatnio edytowany przez korniszon1 (2013-08-30 20:26:57)
A dlaczego nie sprawdzisz, czy nie pasuje do wersji E-D? Masochista jesteś?
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-08-30 20:31:34)
Bliżej by mi było do masochisty gdybym ściągał anime do niedopasowanych napisów a później musiałbym(powinienem)seedować przynajmniej do 1.0 Chociaż z tymi starszymi napisami to różnie bywa, nawet gdy teoretycznie grupa pasuje. Nie pomyślałem o tym Internet strasznie rozleniwia ludzi.
Ostatnio edytowany przez korniszon1 (2013-08-30 20:52:05)
Dlatego można pobierać bez logowania... nie trzeba wysyłać (powinno się). A napisy będą pasować na 98%. Zawsze możesz pobrać jeden odcinek i sprawdzić.
Skąd mogę wziąć Kamisama Kazoku DVD z hardkami pl ?? bo pamiętam ze kiedyś można było pobrać gdzieś ..
Poszukuje [SOFCJ-Raws] Shaman King - 1-64 (DVD 640x480 x264 AAC) najlepiej na ddl [ bo z torrentów nic nie leci ]
Skąd mogę wziąć Kamisama Kazoku DVD z hardkami pl ?? bo pamiętam ze kiedyś można było pobrać gdzieś ..
Czy rozmawiamy o łonlajnie? Aktualne źródło http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=4147 nic nie wspomina o PL subie, moja płyta z 2007r. również zawiera angielską wersję.
XxBhaalxX napisał:Skąd mogę wziąć Kamisama Kazoku DVD z hardkami pl ?? bo pamiętam ze kiedyś można było pobrać gdzieś ..
Czy rozmawiamy o łonlajnie? Aktualne źródło http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=4147 nic nie wspomina o PL subie, moja płyta z 2007r. również zawiera angielską wersję.
z tego co pamiętam to na bank były dvd PL, ale czy to były sub czy hardki nie sprawdzałem lub nie przypominam sobie.
XxBhaalxX napisał:Skąd mogę wziąć Kamisama Kazoku DVD z hardkami pl ?? bo pamiętam ze kiedyś można było pobrać gdzieś ..
poszukaj na fansubs.pl ;]
(heheh)
Czy rozmawiamy o łonlajnie?
To co się znajduje na online'ach, to nazwałbym tylko TECHNICZNIE polskimi hardkami... ;]
Tutaj akurat był problem z poziomu przeglądarki ale już znalazłem odnośnik do wydania [exiled-destiny]. Napisy na ansi są tylko do wydania [a4e] więc będę szukał dalej Dzięki za pomoc.
Z tego co pamiętam, to obie grupy wydawały raczej wersje DVD, więc napisy powinny pasować, ewentualnie lekkie przesunięcie?
tymek88 napisał:
poszukaj na fansubs.pl ;]
(heheh)
tak bym zrobił gdyby stronka działała.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2013-09-01 09:22:58)
Tak średnio w temacie, ale nie będę specjalnie zakładał nowego. Poszukuję angielskich napisów do drugiego sezonu Genshikena. Grupa dowolna, format dowolny. Jak ktoś ma jakieś epki w mkv, byłbym wdzięczny za wymuksowanie i podesłanie.
O, dzięki. Tego mi było trzeba. Przekopałem kupę jakichś dziwnych stronek z subami, ale znalazłem tylko do pierwszej serii.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2013-09-03 21:02:06)